sieraad

‘Onze reis is vereeuwigd in een prachtig sieraad’

12 december 2018
400
399
0

'In juli was ik eindelijk klaar met mijn studie', zegt Iris. 'Na deze stressvolle periode vonden mijn vader en ik het tijd voor wat ontspanning. We vertrokken richting Indonesië en Australië voor de reis van ons leven. We hebben een fantastische tijd gehad, die we graag wilden vastleggen in een mooi herinneringssieraad.'

De reis

‘Het was erg bijzonder om samen met je dochter zo’n prachtig avontuur aan te gaan’, vertelt Rob. ‘Mijn vrouw was stiekem wel jaloers, maar gunde het ons van harte. Tijdens de reis groei je echt naar elkaar toe. Er is een speciale vader-dochterband ontstaan. Toen Iris voorstelde om een mooi herinneringssieraad te laten maken, was ik gelijk enthousiast. Ik heb best wel veel sieraden, maar die vind ik niet meer zo mooi. We kwamen op het idee om een kettinghanger te laten ontwerpen, waar we beiden de helft van kunnen dragen.’

Ons sieraad

‘Na wat speurwerk kwamen we terecht bij Jeann@ Goudsmid in Castricum’, licht Iris toe. ‘Wij wonen niet in de buurt, maar Jeannette haar creaties zagen er prachtig uit. We vertelden haar wat we in gedachten hadden: twee palmbomen met daaraan hangend een witgouden rijstkorrel, die in elkaar passen. Jeannette zag het helemaal zitten, ons ontwerp lag dus in creatieve handen. In de tussentijd ontvingen we af een toe een fotootje van de voortgang van ons sieraad. Super leuk!’

Prachtige herinnering

Iris en Rob werden enorm verrast door het passende sieraad wat Jeannette voor hen ontworpen had. ‘De eerste keer dat ik het zag werd ik een beetje emotioneel’, vertelt Iris. ‘Ze had exáct begrepen wat de bedoeling was. Het zijn twee hangertjes geworden, die in elkaar passen, met beide een palmboompje erop. Een prachtige herinnering aan het mooiste avontuur van ons leven. Ik draag elke dag dit speciale hangertje aan mijn ketting. Daar krijg ik ook nog eens veel complimenten over!’

Meer weten?

De winkel van Jeann@ Goudsmid is de plek wanneer je op zoek bent naar handgemaakte sieraden en sieradenreparatie. Jeannette doet reparatie, inkoop en verkoop. En niet te vergeten is zij bevoegd om zelf sieraden te goudsmeden. Pure ambacht!

Jeann@ Goudsmid
Geesterduin 16 | 1902 EK Castricum | 0251-247415 |
info@jeannettegoudsmid.nl | www.jeannettegoudsmid.nl
Deel dit artikel