huidverzorging

Natuurlijk mooi!: Van top tot teen met de juiste huidverzorging

4 januari 2019
368
367
0

Nu het zonnetje heeft plaatsgemaakt voor guur weer en donkere luchten, vallen allerlei onzuiverheden in je gezicht een stuk meer op. Je hebt bijvoorbeeld last van rode plekjes en puistjes, droge plekken en andere vormen van vervelende onrust. Daar wil je nu eindelijk eens vanaf. Hoe krijg je je huid mooi en gezond?

Verschillende huidproblemen

Er zijn verschillende huidproblemen waar je last van kunt hebben. Denk bijvoorbeeld aan een probleemhuid. Hierbij kun je denken aan aandoeningen als acne, couperose, rosacea, eczeem, pigmentvlekken of steelwratjes. Maar het kan ook zijn dat je last hebt van lijntjes, diepere groeven in je gezicht en rimpels omdat je huid ouder wordt.

Verouderingsproces

Het natuurlijke verouderingsproces van je huid is helaas niet tegen te gaan. Maar met de juiste methoden kun je dit proces wél vertragen en je huid een handje helpen, waardoor je weer een frissere uitstraling krijgt. Als je gericht op zoek bent naar een behandeling voor de verjonging van je huid, dan kun je de SEYO TDA huidverjongingsbehandeling overwegen. Veroudering kun je nooit helemaal tegengaan, maar je kunt je huid wel in een goede conditie houden om een probleemhuid te voorkomen of te verminderen.

Huidverzorging

Om jouw huid in een goede conditie te houden, kun je maatregelen treffen als regelmatig sporten, genoeg water drinken en gezond eten. Daarnaast is een goede gezichtsverzorging belangrijk. Als je jouw huid regelmatig laat verzorgen in een schoonheidssalon, zorg je ervoor dat jouw huid er altijd fris en gezond uitziet. En een nog voordeel: met een gezichtsbehandeling wordt niet alleen je huid verzorgd, het geeft ook een stukje rust en ontspanning. Weet je niet wat voor type verzorging jouw huid nodig heeft? De eerste stap is een huidanalyse. Op deze manier weet je waar je aan toe bent.

Huidanalyse

Een huidanalyse kan gedaan worden aan de hand van Face Mapping. Door middel van Face Mapping wordt onderscheid gemaakt in verschillende huidtypes, huidcondities en huidproblemen. Problemen als onzuivere, droge, vette, gevoelige, rode of gepigmenteerde huid komen aan het licht. Op deze manier worden de behoeftes van jouw huid duidelijk, waardoor er bij de schoonheidssalon een behandeling op maat gemaakt kan worden. Na het afnemen van een huidanalyse wordt de behandeling vakkundig op jouw huid afgestemd.

Behandelingen voor de probleemhuid

Beauty Masters treatment store heeft zich gespecialiseerd in diverse technieken om jouw huid mooier en gezonder te maken. Schoonheidsspecialiste Sandra van Gestel: ‘Voor een acnehuid hebben wij een speciale reinigende gezichtsbehandeling tegen onzuiverheden en ontstekingen. In deze behandeling richten wij ons op het zuiver maken van de huid met een dieptereiniging. Verder werkt de behandeling ontstekingsremmend, reinigend en kalmerend door de vitamines in de gebruikte producten. Heb je juist last van een droge huid? Dan kun je kiezen voor een hydraterende gezichtsbehandeling. Tijdens deze behandeling richten wij ons op het voeden van je huid, op het herstellen van het vochtgehalte en het verbeteren van je huidstructuur. Hoogwaardige werkstoffen stimuleren en voeden je huid en verminderen fijne droogtelijntjes. Jouw huid wordt zacht en stevig en je krijgt weer een stralende teint!

Wel een behandeling maar geen tijd

‘Past een langdurige behandeling niet in jouw tijdschema? Je kunt bij ons ook terecht voor korte maar zeer krachtige MicroZone Treatments’, geeft Sandra aan. ‘Deze behandelingen zijn ontworpen door Dermalogica, en zijn korte behandelingen van 20 minuten die een snel en goed resultaat opleveren. De behandelingen zijn geschikt voor de vette, verstopte, ontstoken of geïrriteerde huid. Hiermee krijgt jouw gezicht die snelle oppepper!’

Beautytip!

Sandra: ‘Wij hebben een speciale Skin Bar in de salon. Hier kun je in alle rust kennismaken met de producten van Dermalogica. Dit geeft je de mogelijkheid om te ervaren welke producten er allemaal zijn en hoe deze ruiken en voelen. Een groot voordeel: je kunt gelijk ervaren wat de producten voor je huid kunnen betekenen door jezelf een minibehandeling te geven.’

Beauty Masters treatment store

‘Bij Beauty Masters treatment store Eindhoven heerst altijd een gezellige en ontspannen sfeer’, aldus Sandra. ‘Je bent er aan het juiste adres voor huidverbetering, de producten van Dermalogica, pedicure en voet- en nagelverzorging. Met vriendelijk en gezellig personeel, versgemalen koffie, thee, wijn én altijd iets lekkers voel jij je bij ons volledig ‘in de watten gelegd’!

Meer weten?

Beauty Masters treatment store Eindhoven is een nagelstudio en schoonheidssalon. Je kunt er terecht voor manicure, pedicure, schoonheidsbehandelingen, make-up, wimperextensions, waxbehandelingen, massages en workshops. De producten die bij de behandelingen horen, zijn daar ook te koop, zoals Dermalogica, OPI, Pupa Milano, Janzen en Mark Inbane.

Beauty Masters treatment store
Klein Tongelrepad 9 | 5613 KL Eindhoven | 040-2693134 |
info@beautymasters.nl | www.beautymasters.nl
Deel dit artikel