Spierpijn

Mylomassage: de kortste weg naar herstel

19 november 2018
656
659
2

Wanneer je last hebt van pijnklachten, kan dit je flink belemmeren in je dagelijks leven. Denk aan onder andere schouder-, rug- of nekklachten. Je zou er maar wát graag van af willen...

Nathalie van Kooten
Mylogenics-behandelaar

Pijnvrij bewegen

Met Mylogenics, een revolutionaire en uitgebreide test- en behandelmethode, kan ik klachten snel en doeltreffend opsporen en aanpakken. Tijdens de behandeling herstellen we de structuur, beweging en functie van het lichaam door middel van het losmaken van verklevingen die zijn ontstaan door bijvoorbeeld blessures of trauma. Dit zorgt ervoor dat je direct minder pijnklachten hebt en je de spiergroep weer kunt belasten voor het beste resultaat.

Mylomassage

In de afgelopen jaren heb ik zelf Mylomassage ontwikkeld, een samensmelting van de Mylogenics behandelmethode gecombineerd met massage. Deze massagevorm is zeer geschikt voor bedrijven, waar ik de combinatie van behandelen en stoelmassage op onderhoudsbasis nu regelmatig ambulant toepas bij een aantal orthodontiepraktijken.

Voeten

Aangezien voeten de meest ondergewaardeerde metgezellen van de mens zijn, kan men ook voor een Mylovoetmassage bij mij terecht. Want je voeten brengen je wél overal naartoe en wanneer er iets mis is met je voeten, leidt dat vaak tot klachten op andere plaatsen in je lichaam, door compensatie. Zo zorgt een teveel aan spanning in de voetboog, veroorzaakt door een probleem in de kuit of hamstring, voor vage klachten en een disbalans van het bewegingspatroon. Met Mylovoetmassage breng ik niet alleen de voeten, maar de hele keten in balans en kun je weer klachtenvrij rondlopen.

ZZP’ers

Als Mylogenics-behandelaar richt ik mij vooral op ZZP’ers die het zich niet kunnen veroorloven om wekenlang uit de running te zijn. Dat varieert van de grondwerker in de wegenbouw tot kapsters en horecamedewerkers, kortom mensen die fysiek zwaar werk verrichten en daarnaast veel sporters. Mede door mijn jarenlange ervaring en werkzaamheden in de paardensport werk ik graag met ruiters en amazones, ook in combinatie met hun paard. Een combinatie is uiteindelijk zo sterk als de zwakste schakel, en hoe ‘schoudervrij’ zijn zij zelf nou echt?

‘Weer pijnvrij en veel mobieler’

Milly uit Hillegom over I Go Support. ‘Nathalie heb ik leren kennen in de sportschool waar ze les gaf,’ vertelt ze. ‘Zij zag toen al dat er bij mij pijnklachten waren, en dit was zeker het geval. Mijn knie en heupen waren het grote probleem. Ik ben nu 2 keer bij haar geweest, en ben sinds lange tijd weer pijnvrij en veel mobieler. Er waren wel wat pijnlijke momenten, maar het was zeker de moeite waard. Ik kende Mylogenics niet, maar raad het iedereen aan die met pijn loopt.’

Meer weten?

I Go Support voor de meest uiteenlopende pijnklachten. Ook biedt zij ambulante ondersteuning m.b.t. blessureleed middels de Mylogenics behandel methode en Mylomassage.

I Go Support
M.H. Tromplaan 15 | 2121 XC Bennebroek | 06-25060402 |
info@igosupport.nl | www.igosupport.nl
Deel dit artikel