Motivatie, begeleiding en een gezellige sfeer!

6 november 2018
404
403
0

Jij wilt je conditie opbouwen, wat meer spierdefinitie zien of wat kilootjes kwijt. Maar helemaal op eigen houtje trainen in een grootschalige sportschool lijkt je maar anoniem en ongezellig, en erg lastig om vol te houden. Gelukkig zijn er manieren om met plezier je doelen op sportgebied te bereiken!

Meer motivatie door Funboksen

De naam zegt het al: Funboksen is Fun! In deze intensieve training verbrand je wel meer dan 600 calorieën! Samen met de andere sporters beoefen je de stoot- en traptechnieken van het kickboksen op een bokspilaar. De training is intensief, stimuleert vetverbranding en je krijgt er een uitstekende conditie van. Ook buikspieroefeningen, push-ups en squats komen voorbij, zodat alle spiergroepen worden getraind. Van de groep, opzwepende muziek en sportleraar krijg je genoeg motivatie om het beste uit jezelf te halen!

Shape Your BBB

Natuurlijk wil jij ook werken aan het strakker maken van je ‘probleemzones’: buik, billen en benen. Hiervoor zit je helemaal goed bij de nieuwe work-out Shape Your BBB, waar gefocust wordt op de vetbranding en het aanmaken van spiermassa. Dit gebeurt aan de hand van allerlei krachtoefeningen én verschillende cardio-oefeningen. Door de mix van kracht en cardio shape je niet alleen je lijf, maar train je ook je uithoudingsvermogen.

Persoonlijke begeleiding

Bij sportcentrum Back2thegym, midden in de Haagse Beemden in Breda, ben je meer dan welkom om te werken aan je sportdoelen. Op de ruim 800 vierkante meter kun je je niet alleen uitleven op de bokszak en bokspilaar, maar kun je allerlei soorten groepslessen doen. Misschien ben jij stiekem helemaal niet zo’n sportliefhebber, maar door het grote aanbod kun je er toch zeker van zijn dat er altijd iets bij zit wat jij ook leuk vindt. En hoewel de ruimte erg groot is, hoef je niet bang te zijn dat je niet gezien wordt. Het team van Back2thegym hecht namelijk veel belang aan persoonlijke aandacht. Je bent dus geen nummertje, maar kunt rekenen op een goede begeleiding.

Iedereen is welkom

Je hoeft dus niet in je eentje te puzzelen hoe je een bepaalde oefening moet doen, want daar helpt de sportinstructeur jou bij! En wil je het verbeteren van je leefstijl helemaal goed aanpakken, dan kun je ook de hulp inschakelen van een van de Personal Trainers en voedingsdeskundige. Door deze ondersteuning en motivatie, én de gezellige sfeer, ben jij binnen no-time dichter bij jouw sportdoel. En omdat iedereen welkom is, van jong tot oud, kun je gezellig je vrienden en vriendinnen, partner of kinderen meenemen!

Handig

Je sportprestaties, voedingspatroon en vooruitgang bijhouden was nog nooit zó gemakkelijk! In de sport-app van Back2thegym kun je al deze dingen namelijk eenvoudig opslaan, zodat je je progressie kunt meten. En omdat je met de app al je trainingen kunt inplannen, zul je nooit je sportieve momentjes missen!

Meer weten?

Back2thegym is een sportcentrum gevestigd in de Haagse Beemden te Breda, dat is opgericht in oktober 2009. Het sportcentrum heeft een sportruimte dat méér dan 800 m² betrekt. Wij bieden een breed scala aan groepslessen aan zoals Kickboksen, Funboksen, Braziliaans Jiu Jitsu, Boksen, H.I.I.T, Group fitness en Shape your BBB. Kinderen, jongeren, volwassenen of ouderen, bij ons is iedereen welkom! Wij vinden het belangrijk dat je met plezier naar de sportschool gaat.

Back2thegym
Franse Akker 21A | 4824 AL Breda | 076-5427706 |
info@b2tg.nl | www.back2thegym.nl
Deel dit artikel