woonaccessoires

Mooie woonaccessoires voor je huis!

18 december 2018
427
428
9

Ben jij op zoek naar mooie, originele accessoires voor jouw woning? Of wil je die goede vriend of vriendin iets speciaals cadeau doen? Dan hoef je niet ver te reizen, want je kunt je laten inspireren in Hoorn!

Woonaccessoires

Agnes Clevers: ‘In februari heb ik Sasha’s recycle woonwinkel overgenomen, met de complete inboedel. Ik heb de naam veranderd in Clevers Concept Store. De term ‘concept store’ geeft me de mogelijkheid om te verkopen wat ik wil, en dat zijn niet alleen tweedehands artikelen. Op dit moment ben ik bezig om de winkel te veranderen naar een zaak in duurzame, vintage, streek- en biologische producten.Alle woonaccessoires zijn bij mij te koop, dus ook kasten, tafels, stoelen enzovoort. Uitgangspunt is dat ik alleen artikelen en producten ga verkopen die niet ouder zijn dan ikzelf…’

Milieubewust

Agnes: ‘Ik verkoop mooie artikelen die duurzaam zijn met zo verantwoord mogelijke verpakkingsmaterialen. Alles gaat milieubewust met zo weinig mogelijk afval. Daarbij verkoop ik zo min mogelijk artikelen die ook al in andere winkels te vinden zijn, en een deel van het aanbod wordt maar in een beperkte oplage gemaakt. Wekelijks krijg ik nieuwe artikelen en producten binnen, dus het is de moeite waard om vaker langs te komen om de nieuwe voorraad te bekijken. Op dit moment heb ik veel artikelen uit de jaren 60 en artikelen uit Scandinavische landen, zoals handgemaakte kaarsen uit Kopenhagen en kandelaars uit Zweden. Verder heb ik een eigen label met de naam Huisgemaakt met onder andere zelfgemaakte kussens, sleutelhangers, tulpenbollen en jam. Een deel van de inkomsten van de winkel gaat naar de stichting Vrienden van Safane, die ik met twee vriendinnen heb opgericht, voor een waterproject in Burkina Faso.’

Stofontwerpster

‘Al jaren ben ik zelfstandig stofontwerpster. Dit werk doe ik boven de winkel, waar ik mijn werkruimte heb. En als er klanten zijn, kom ik gewoon naar beneden!’

Webwinkel

Clevers Concept Store heeft inmiddels ook een webwinkel, waar je nieuwe artikelen kunt bekijken en bestellen. In de toekomst zullen er ook vintage artikelen te vinden zijn.

Meer weten?

Bij Clevers Concept Store kan je terecht voor mooie en originele accessoires voor je woning.

Clevers Concept Store
Deel dit artikel