schoonheidsbehandelingen

Mooi met deze schoonheidsbehandelingen!

15 april 2019
463
463
0

Je kent die dagen wel. Het gaat al mis bij het opstaan. Je hebt de wekker niet gehoord, je glijdt uit in de douche en knoeit vervolgens koffie op je blouse. Het is een teken dat je jezelf voorbij hebt gerend. Hoogste tijd om pas op de plaats te maken en jezelf te verwennen met verschillende schoonheidsbehandelingen.

Haarvrij gezicht

Iets dat enorm je zelfvertrouwen boost is een gezicht met een zacht perzikhuidje. Een haarvrij gezicht helpt daarbij. Laserontharing is hiervoor een geschikte methode. In acht sessies ben je af van je kin- en bovenliphaar. Een ander hulpmiddel voor een stralende huid is microdermabrasie. Bij deze behandeling wordt de bovenste huidlaag op een pijnloze manier verwijderd. Hierdoor komt er een zachte, frisse en gelijkmatige huid tevoorschijn. Je bent als herboren!

Pedicure

Selfcare is niet alleen make-up en gezichtsverzorging. Ook een minder opvallende behandeling zoals een pedicure kan je echt beter laten voelen. Kies daarom eens voor iets speciaals: het spa kruidenbad. Dit is een ontspannend voetenbad, gevolgd door een scrubbehandeling met Dode Zeezout. Het summum van ontspanning!

Halotherapie

Even echt onthaasten? Kies voor halotherapie. Dit wordt ook wel zouttherapie genoemd, en is gezond voor iedereen. Door de therapie worden de huid en longen gereinigd. Ook verbetert het de algehele conditie. Bovendien is het ook nog eens een ontspannende en bijzonder mooie zintuiglijke ervaring!

Tip voor thuis!

Schoonheidsbehandelingen voor thuis? Krijg het ontspannen gevoel van halotherapie met een zoutlamp! Het staat prachtig, en zuivert bovendien de lucht van stof en pollen!

Collageenbank

Voor een echt zonnig gevoel, heb je wat warmte nodig. Kies dan eens voor de collageenbank. Het ziet eruit als een zonnebank, maar het geeft niet het UV-licht af dat de huid veroudert. Wel krijgt je lichaam lekker wat vitamine D binnen, en maakt je lijf collageen, elastine en hyaluronzuur aan. Wat dit oplevert? Een elastische en stevige huid!

Meer weten?

Beauty Center Annabell is een unieke salon waar je geen stap buiten de deur hoeft te zetten voor vele behandelingen op het gebied van haar, gezicht, huid, lichaam, rust en gezondheid. En dat allemaal onder één dak! Er is veel zorg en aandacht voor kwaliteit, want bij Beauty Center Annabell zijn ze pas tevreden wanneer jij dat bent.

Beauty Center Annabell
Deel dit artikel