peeling

Mooi door een peeling!

21 juni 2019
268
267
0

De ontwikkelingen in beautywereld staan niet stil. Wist je dat er regelmatig nieuwe peelingen op de markt komen? Deze peelingen geven jouw huid een boost en verminderen huidproblemen. Zonder een operatieve ingreep! Kijk je mee naar de nieuwste peelingen?

Opkikkerende peeling

Normaal gesproken is het advies om niet te veel te peelen in de zomer. De Biopeeling van 2B Biobeauty is daar een uitzondering op. Het is de nieuwste generatie kruidenbehandeling die de hele zomer door toegepast kan worden. Het mooie is dat de 2B peeling, in tegenstelling tot andere peelings, het afschilferingsproces van binnenuit activeert. Hierdoor krijg je een versnelde celvernieuwing, waardoor er een mooie nieuwe huid verschijnt. Dit proces, dat gewoonlijk een maand duurt, wordt verkort tot ongeveer tien dagen, en dat geeft echt een fantastisch resultaat! De peeling richt zich op pure huidverbetering, zowel voor de onrustige huid als voor ‘healthy aging’, om de huid preventief gezond en stralend te houden. Een echte opkikker dus!

Unieke werking

De Biopeeling van 2B Beauty is een kruidenpeeling met een heel unieke werking. De natuurlijke bestanddelen zetten het peelingproces in werking, waardoor het celmetabolisme wordt gereactiveerd. De huid wordt intens verrijkt met zuurstof en wordt gehydrateerd, zodat ze herademt en haar jeugdige uitstraling terugkrijgt. Ze wordt zachter, sterker en steviger. De 2B Biopeeling bevordert niet alleen de verwijdering van onzuiverheden, maar normaliseert ook een overmatige talgproductie. De huid wordt diepgaand gezuiverd en verwijde poriën vernauwen. De melanineproductie wordt afgeremd, pigmentvlekken vervagen, en de teint oogt helderder, stralender en egaler.

Kuur

Deze 100% natuurlijke peeling geeft al na één keer een prachtig resultaat, maar je kunt je voorstellen dat dat in kuurverband alleen maar effectiever wordt. Na het ondergaan van een kuur, bestaande uit 3 of 4 behandelingen met intervallen van minstens 7 dagen, zul je merken dat ouderdomsvlekken minder worden en dat je een mooiere teint krijgt. Deze peeling werkt goed bij acne, pigmentvlekken, oppervlakkige littekens, grove poriën, rimpels en een verslapte huid.

WishPro peeling: frisse boost voor je huid

Vanaf je 25e gaat je huid minder collageen produceren. Dat heeft tot gevolg dat door de jaren heen je huid minder stevig en elastisch wordt. Rimpeltjes en fijne lijntjes worden zichtbaar. Met het huidbehandelingsapparaat WishPro is het mogelijk om je huid in een korte behandeling een flinke boost te geven. Op het handstuk van het apparaat worden capsules geplaatst. Deze zijn gevuld met serums die werkende stoffen of een peeling bevatten, die zijn afgestemd op jouw huidtype of huidprobleem. Je kunt hierbij dus denken aan een verouderde huid met duidelijk zichtbare lijntjes en rimpeltjes, pigmentvlekken, een vette huid en acne, of een juist een droge, gevoelige en geïrriteerde huid. WishPro maakt gebruik van krachtige magneten die de elastine- en collageenproductie stimuleren, voedingsstoffen leveren, spiervezels ondersteunen en de huidhydratatie verbeteren. Al na één behandeling voelt je huid weer soepel aan en lijkt je huid frisser en egaler. Herhaal je de behandelingen wekelijks in een kuur van 6 tot 8 weken, dan zul je het mooiste resultaat gaan zien.

‘Een echte aanrader!’

Twanka Oortman: ‘Vandaag heb ik de laatste kuurbehandeling van de Biopeeling gehad. Een echte aanrader! Verder kan ik niet anders zeggen dan wat een fantastische salon, Original Skin. Ze nemen alle tijd voor je en je krijgt goede analyse van je huid en een daarop aangepaste behandeling.’

Meer weten?

Original Skin is een praktijk voor huidverbetering. Na het afnemen van een huidanalyse wordt de behandeling vakkundig op jouw huid afgestemd.

Original Skin
Azoren 15 | 3825 ZJ Amersfoort | 033-4950124 |
info@originalskin.nl | www.originalskin.nl
Deel dit artikel