suikerpasta

Dankzij suikerpasta een zijdezachte huid!

6 maart 2019
1008
1007
2

Wist je dat er zo'n 100.000 haren op je lichaam zitten? De meeste daarvan zitten gelukkig op je hoofd, maar ook veel haren zitten op plekken waar je wat minder blij mee bent. Nou zijn er allerlei manieren om te ontharen. Heb je weleens aan ontharen met suikerpasta gedacht? En waarom is dat zo’n goed idee?

Ontharen met suikerpasta

In tegenstelling tot veel andere methodes is ontharen met suikerpasta vriendelijker voor je huid. De suikerpasta hecht zich niet aan levende huidcellen, wel aan de haren en de dode huidcellen. Hierdoor wordt de huid minder belast en ervaar je weinig tot geen geïrriteerde huid na afloop van de behandeling. Bovendien doet het minder pijn dan andere methoden. Tijdens het waxen wordt de suikerpasta met de haargroei mee verwijderd. Ook breken haren minder snel af. Daarom is ontharen met suikerpasta prima te gebruiken voor gevoelige lichaamsdelen, zoals de oksels en de schaamstreek.

Geschikt voor alle huidtypen

De suikerpasta wordt gemaakt naar een eeuwenoud recept uit het Midden-Oosten, met natuurlijke ingrediënten. Daardoor is de methode ook geschikt voor alle huid- en haartypen, dus ook de meest gevoelige huid. Als je regelmatig, zo eens in de maand, teruggaat naar de salon, komen de haren zachter, lichter, dunner en in aantal minder terug. Dus waar wacht je op?

Weetjes!

Wist je dit al over suikerpasta?

  • de pasta voor 100% uit natuurlijke ingrediënten bestaat?
  • de suiker een desinfecterende werking heeft? De suiker maakt de groei van bacteriën onmogelijk, waardoor het een heel hygiënisch product is.
  • de suikerpasta zich niet hecht aan de levende huidcellen? Hierdoor geeft de huid weinig geïrriteerde reacties en na afloop voelt de huid zijdezacht en glad aan!

Gladde, zachte en gezonde huid

Eigenares Dionne Broere van Bodicare: ‘Ik heb een aantal jaren in de Caribbean gewoond en ben daar in aanraking gekomen met het waxen met suikerpasta. Waar ik met name enthousiast over ben, is dat sugaring een vorm van natuurlijk ontharen is. Alle producten zijn geproduceerd op natuurlijke basis. Alles bij elkaar heeft ervoor gezorgd dat ik mij deze methode absoluut eigen wilde maken! Eerst heb ik een opleiding gevolgd in een gespecialiseerde suikerwaxsalon. Toen ik naar eigen inzicht genoeg ervaring had opgedaan, was het tijd om mijn eigen salon te openen. Nu kan ik ook andere mensen laten genieten van een gladde, zachte en gezonde huid!’

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd geraakt in het waxen met suikerpasta? Kijk voor meer informatie of het maken van een afspraak op de website van Bodicare!

Meer weten?

Bij de Bodicare studio kun je terecht voor sugar wax behandelingen: ontharen door middel van het natuurlijke middel suikerpasta. Je kunt kiezen uit een Brazillian wax, je oksels, bikinilijn of rug laten waxen.

Bodicare
Edisonstraat 16D | 3281 NC Numansdorp | 06-28994140 |
contact@bodi-care.nl | www.bodi-care.nl
Deel dit artikel