SkinNeedling

Met SkinNeedling zet je de tijd een paar jaar terug!

11 december 2018
329
328
7

Mooi oud worden: net als elke vrouw is dit ook jouw doel. Hiervoor tref je al de goede maatregelen. Je sport, drinkt veel water en eet gezond. Ook verzorg je je gezicht met lekkere crèmes en op zijn tijd een maskertje en een scrub. Maar hóé goed je je huid ook verzorgt, het is helaas niet te voorkomen dat de eerste rimpeltjes en lijntjes in gezicht te zien zijn, je kaaklijn minder strak wordt en je huid haar stevigheid en volume verliest. Wat nu?

Verouderingsproces

Het verouderingsproces is helaas niet tegen te gaan. Maar met de juiste methoden kun je dit proces wél vertragen en je huid een handje helpen, waardoor je weer een frissere uitstraling krijgt. Lees je mee?

Dé (r)evolutie in micro-needling

Schoonheidssalon True Beauty heeft de nieuwste techniek op gebied van anti-aging en huidverbetering in huis. De Reviderm SkinNeedling behandeling is dé (r)evolutie in micro-needling. Micro-needling gebruikt het zelfherstellende mechanisme van de huid voor een gelijkmatig, jong uitziende huid. Minuscule naaldjes perforeren de huid met nauwkeurige precisie, waarbij kleine, doelgerichte verwondingen worden gecreëerd in de bovenste huidlaag. Hierdoor worden de huideigen herstelmechanismen en het regeneratievermogen geactiveerd, wat zorgt voor een jongere huid en een egale huidstructuur.

SkinNeedler

De SkinNeedler zorgt voor een trigger in de huid, waardoor er celvernieuwing gaat plaatsvinden en de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur wordt geactiveerd. Hierdoor is de SkinNeedler van Reviderm een effectief middel tegen rimpeltjes, huidverslapping en algehele huidveroudering. De Reviderm Skin-Needler kan ingezet worden bij een slechte huidstructuur, een verslapte huid, rimpels, kraaienpootjes, atrofische littekens en grove poriën.

Behandelingen op maat

Schoonheidsspecialiste Trudy Schouten: ‘Zoek je een schoonheidssalon in Almere die resultaatgerichte behandelingen aanbiedt? Laat je dan door mij adviseren. Ik werk met een op maat gemaakt behandelings- en verzorgingsprogramma. Als jouw schoonheidsspecialiste weet ik op welke huidtekenen bijzonder gelet moet worden om na de analyse en diagnose de juiste beslissingen voor de verzorging te nemen. Voor meer schoonheid en een gezonde, vitale huid. En dat alles in een salon die is voorzien van alle gemakken en lekker fris is ingedeeld. Voor resultaatgerichte schoonheidsbehandelingen in Almere ben je bij mij aan het juiste adres.’

Meer weten?

Bij Schoonheidssalon True Beauty ben je aan het juiste adres voor huidverbetering, anti-aging behandelingen, permanente-make-up, micro-needling

Schoonheidssalon True Beauty
Staakmolenstraat 36 | 1333 EX Almere | 06-50211395 |
info@truebeauty.nl | www.truebeauty.nl
Deel dit artikel