PMU

Met PMU zit jouw make-up altijd en overal perfect!

11 oktober 2018
304
303
0

Stoor jij je ook zo aan die immer uitlopende mascara en oogpotlood? En lukt het jou ook nooit om je wenkbrauwen zo mooi en vol als je favoriete celebrity's te krijgen? Neem voorgoed afscheid van je mascara, oogpotlood en wenkbrauwstiftje en maak kennis met permanente make-up!

Bereik continue schoonheid met PMU

Het grootste voordeel van permanente make-up (PMU)? Continue schoonheid! Het is dé ideale manier als je tijd wilt besparen maar er toch tiptop verzorgd wilt uitzien. Ook kun je onbezorgd een duik in het zwembad nemen: PMU loopt niet uit en vlekt niet. Je komt dus altijd fris en verzorgd voor de dag!

Veel verschillende mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van PMU. Wanneer je een permanente eyeliner laat zetten, heb je altijd die verleidelijke oogopslag. Breed, smal, boven of onder: er is veel mogelijk. Elke ochtend stap je met die mooie, volle oogopslag uit bed! Accentueer je ogen voor die áltijd verzorgde look!

Mooi, verfijnd en natuurlijk

Tijdens een behandeling brengt PMU-specialiste Trudy van Balen een kleurpigment in de bovenste huidlaag. Als je van nature weinig wenkbrauwhaartjes hebt, of jouw wenkbrauwen zijn ongelijk, is er een uitkomst: de hairstroke-techniek. Dit is een methode waarbij er flinterdunne ‘haartjes’ in de huid worden gepigmenteerd.

Het eindresultaat?

Natuurlijke, volle wenkbrauwen, die bijna niet van écht zijn te onderscheiden. Het pigment dat in de huid wordt aangebracht, blijft gemiddeld 1 tot 1,5 jaar zitten. Om het resultaat mooi te houden, wordt daarom een jaarlijkse opfrisbeurt aangeraden. Ga voor die mooie, verfijnde én natuurlijke look!

De wenkbrauwspecialist in binnen- en buitenland!

Trudy is in het bezit van de benodigde vergunningen om permanente make-up te zetten en haar salon is goedgekeurd door het ministerie van Volksgezondheid. Met 20 jaar ervaring en klanten door heel Nederland behoort Trudy tot de top 10 van specialisten in permanente make-up, en Trudy staat bekend als dé wenkbrauwspecialist in heel Nederland en zelfs daarbuiten.

‘Zó blij met mijn wenkbrauwen’

Het verhaal van Elly: ‘Ik ben zó blij met mijn wenkbrauwen! Ik was zaterdag op een verjaardag en velen zeiden dat ik er zo goed uitzag. Later op de avond, na wat borrels, vroegen ze of ik Botox had laten zetten. Er vroeg ook nog iemand of ik een face-lift had gedaan. Zoveel verschil maakt het dus uit of je mooie wenkbrauwen hebt of oude grijze wenkbrauwen. Dank je Trudy voor de nieuwe!’

PMU is bedoeld voor mensen die:

  • geen of weinig wenkbrauwen hebben
  • te maken hebben met haarverlies door ziekte, zoals alopecia of na een chemokuur
  • moeite hebben om make-up aan te brengen
  • allergisch zijn voor make-up
  • contactlenzen of een bril dragen
  • veel aan sport doen of naar de sauna gaan
Meer weten?

Bij het Huis van de schoonheid ben je aan het juiste adres voor verschillende permanente make-up behandelingen, injectables en laserbehandelingen.

Huis van de schoonheid
De Visserstraat 21B | 1964 SR Heemskerk | 06-25090482 |
info@huisvandeschoonheid.nl | www.huisvandeschoonheid.nl
Deel dit artikel