lippen

Met PMU zie je er altijd perfect uit

18 december 2018
437
436
0

Je ziet er graag goed verzorgd uit. Niet alleen omdat je beroep dat vereist, maar ook omdat je dat gewoon prettig vindt: je haren in model, nette kleding en een beetje make-up, want jij gaat de deur niet uit zonder bijgewerkte wenkbrauwen, een strakke eyeliner en je favoriete kleurtje op je lippen. Het is alleen zo jammer dat je die make-up elke dag enkele keren moet bijwerken.

Altijd mooie lippen

Je kent dat wel: je hebt net voor de spiegel je lippenstift perfect aangebracht, maar nog geen halfuur later zit de helft al weer aan de buitenkant van je koffiekopje, je wijnglas of de filter van je sigaret. Wanneer je voor permanente make-up kiest, zien je lippen er altijd perfect uit. Je kunt kiezen voor een lipliner met shadow. Dit is een ingeschaduwde lipliner waarbij eerst de liplijn wordt aangebracht en vervolgens met een schaduwtechniek de binnenkant van de contourlijn wordt ingekleurd. Het zachte verloop van de lijn maakt deze methode subtiel en natuurlijk. Met het stijgen der jaren worden je lippen steeds bleker. Ook vervagen de contouren, waardoor je liplijn onregelmatiger wordt. Heb je echt weinig kleur, dan kun je ook voor full lips kiezen. Hierbij worden je lippen volledig ingekleurd. De behandelingen bestaan uit twee sessies met een tussenpose van acht weken. Dit geeft het beste resultaat.

Perfecte eyeliner

Een flinke regen- of huilbui en jouw zo strak aangebrachte eyeliners zijn helemaal uitgelopen. Dat wil je toch niet meer! Met permanente make-up ben je van dat probleem af. Er zijn verschillende mogelijkheden waaruit je kunt kiezen. De eyeliner kan zelfs tussen de wimperhaartjes worden gezet. Bespreek met de specialist hoe jij de mooiste oogopslag kunt krijgen.

Volle wenkbrauwen

Niet iedereen is gezegend met mooie, volle wenkbrauwen. Soms moet je moeder natuur een beetje tegemoetkomen door het inkleuren van je wenkbrauwen. Na het sporten of zwemmen, is daar echter weinig van over. De technieken waarmee je met permanente make-up wenkbrauwen kunt pigmenteren, zijn tegenwoordig zo verfijnd, dat ze nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. De hairstroketechniek geeft het effect van fijne, natuurlijke haartjes en oogt heel natuurlijk. Een andere manier is de ombretechniek. Dit kun je vergelijken met het effect dat je krijgt wanneer je met een wenkbrauwpotlood hebt getekend of poeder hebt aangebracht. Het oogt zacht en mooi poederig. Beide technieken zijn heel mooi met elkaar te combineren door de aanzet een mooi, luchtig 3D-effect te geven en in het midden een iets vollere wenkbrauw te creëren. Laat je adviseren wat het mooist bij de vorm van jouw gezicht en ogen past!

Meer weten?

Beauty Planet is het instituut dat huidveroudering en huidproblemen aanpakt en behandelt. Het instituut heeft zich gespecialiseerd in huidverbetering en anti huidveroudering door middel van opleidingen en cursussen.

Beauty Planet
Zesstedenweg 112 | 1613 KC Grootebroek | 0228-522534 |
huidkliniek@beautyplanet.nl | www.beautyplanet.nl
Deel dit artikel