Met PMU ben je de mooiste versie van jezelf

17 december 2018
466
467
3

Wanneer jij in de spiegel kijkt, zie jij een onzeker persoon. Iemand die niet straalt. Je voelt een steek van jaloezie voor alle vrouwen die zelfverzekerd de deur uitstappen. Waarom voel jij je niet zo? Je oog valt op je gezicht waar je vanochtend in alle haast vreemde klodders make-up op hebt aangebracht en ineens weet je het. Het is tijd voor een permanente oplossing.

PMU

Wanneer je elke dag verzorgd voor de dag wilt komen én in de ochtend een hoop tijd wilt besparen, is permanente make-up geschikt voor jou. Er zijn natuurlijk ook meerdere redenen te bedenken om voor PMU te kiezen. Voor de een is het een grote stap na ziekte of een operatie, voor de ander is het een welkome aanvulling. Permanente make-up wordt toegepast om blijvend te kunnen vertrouwen op je uiterlijke schoonheid. De behandeling is onder andere toe te passen op je wenkbrauwen en je lippen, en als eyeliner. Het aanbrengen van permanente make-up is een secuur en verantwoord vak. Permanente make-up leer je niet in enkele dagen. Een gedegen opleiding is hiervoor van groot belang. Ans en Iris van Cosmedisch Centrum Annabelle zijn gespecialiseerd in dit vak en mogen zich ‘Master in permanente make-up’ noemen.

Medische PMU-behandelingen

Naast het cosmetische aspect is het medische (dermatografie) vlak ook een belangrijk onderdeel. Het verschil tussen dermatografie en permanente make-up is dat de pigmenten die gebruikt worden een camouflerende functie hebben. Dermatografie wordt met een andere techniek ingezet, waarbij het niet de bedoeling is dat er een make-upeffect wordt gerealiseerd. Het doel is altijd de natuurlijke stand of kleur van de huid terug te krijgen.

Tepelhofpigmentatie

Een voorbeeld hiervan is tepelhofpigmentatie. Die wordt vaak toegepast na een borstamputatie of een borst correctie. Hierdoor kan de areola (de tepel) gedeeltelijk of geheel weggehaald zijn. Met tepelhofpigmentatie kan de tepel weer volledig gereconstrueerd worden door middel van micropigmentatie. Het resultaat oogt zeer natuurlijk door de driedimensionale effecten die toegepast worden bij deze behandeling. Behandelingen voor tepelhofpigmentatie worden mogelijk vergoed door je zorgverzekeraar. Bekijk hiervoor je polisvoorwaarden.

Afrekenen met die vermoeide blik

Hoor jij vaak van anderen dat je er moe uitziet? Die vermoeiende blik heb je te danken aan overhangende oogleden, die ontstaan door een vermindering van elasticiteit van je huid. De Fibroblast/Plasmalift behandeling heeft hier de perfecte oplossing voor. Het Purebeau fibroblastapparaat produceert aan het uiteinde van de applicator een kleine plasmatische flits. Deze flits springt over op de huid en laat de huid verdampen, zodat er een klein puntje ter grootte van een micromillimeter ontstaat. Dit puntje minimaliseert de huid en de directe omgeving. Het resultaat? Een zichtbare vermindering van de overtollige huid. Naast het aanpakken van oogleden kan de Purebeau fibroblast worden ingezet voor fronsrimpels, kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels en de neus-lippenplooi.

Masters in permanente make-up

Cosmedisch Centrum Annabelle bestaat sinds 2017. Eigenaresses Ans en Iris zijn Masters in permanente make-up en medische pigmentatie. De salon biedt verschillende schoonheidsbehandelingen aan met allemaal één doel: de klant de mooiste versie van zichzelf te laten zijn. Cosmedisch Centrum Annabelle is aangesloten bij de Nederlandse Stichting voor Geregistreerde PMU-Specialisten als allround specialist.

Meer weten?

Cosmedisch Centrum Annabelle is 'master' in permanente make-up en gespecialiseerd in medisische pigmentatie, stamel activatie en fibroblast behandeling

Cosmedisch Centrum Annabelle
Deel dit artikel