fashion items

Met deze fashion items ben jij klaar voor de herfst

10 september 2018
1127
1128
0

In de uitgave 2018-1 van ForYou Magazine was ik nog in verwachting. Niet veel later was daar mijn kleine meisje plotseling! Veel eerder dan verwacht. Ik was er vanwege mijn zwangerschap en de komst van mijn meisje dan ook even tussenuit met mijn columns. Dan ineens ben je mama van een klein wondertje, maar ook ondernemer. De Bótique moest ook gewoon doordraaien en gelukkig waren daar mijn lieve familie en collega's. Inmiddels is ons team uitgebreid en is alles weer op de rit. Best even wennen, maar we hebben onze draai gevonden!

Bo Krijgsman

Online shop

Tijd voor een volgende stap! Er was vraag vanuit klanten die geen tijd hadden of te ver weg woonden om regelmatig langs te kunnen komen, dus: we gaan online! Er is keihard gewerkt om onze webshop op te zetten met als resultaat dat wij sinds 1 september live zijn, whoehoe! Een combi van onze bekende spiegelfoto’s en professionele productfoto’s, iets waar ik altijd erg blij van word tijdens het online shoppen. Want hoe staat de outfit wanneer je hem aan hebt? We laten daarmee ook gelijk zien hoe je alle items met elkaar kunt combineren.

Nieuwste items

Het nieuwe seizoen is begonnen, dus dat betekent een winkel en webshop vol nieuwe fashion items! Elke week gaan wij vroeg op pad om de allernieuwste en leukste fashion items te scoren! Dan snel terug naar de winkel om alles op te hangen, setjes op de foto te zetten en zo snel mogelijk alles online. Zo kun je weer het nieuwste van het nieuwste shoppen! Hoe leuk is dat?

Trends

Ken jij de fashiontrends voor dit najaar? Je leest ze hier:

  • We love snake! Dierenprints zijn én blijven in deze herfst.
  • Overslagjurken zijn populairder dan ooit. In allerlei verschillende stoffen en kleurtjes.
  • Hello teddy! Superzachte vesten en jasjes zijn het helemaal.
  • Laagjes zijn niet alleen praktisch, maar ook super makkelijk. Kies voor een stijlvolle blazer of een heerlijk vestje.
  • De riem is back! Mooi om jurkjes mee te tailleren of gaaf met een jeans.
Meer weten?

Bótique is een winkel met dameskleding, schoenen, sieraden, accessoires, cadeauartikelen en woonaccessoires. De boektiek, onder leiding van Bo Krijgsman, is gevestigd in Lisse. Binnenkort opent Bo een webshop, om zo dames buiten Lisse en omstreken te bedienen.

Bótique
Kanaalstraat 8 | 2161 JL Lisse | 0252-869536 |
| www.botique-fashion.nl
Deel dit artikel