acne

Met de Oxy Spa van je acne af

22 januari 2019
322
321
0

De typisch Nederlandse winter is weer in volle gang. Daar wordt jouw huid niet zo gelukkig van. Je huid is droog en vaal en die vervelende jeugdpuistjes gaan ook maar niet weg. Littekens van de acne maken je onzeker. Het lijkt of er maar geen eind komt aan de jeugdpuistjes. Die zouden na de puberteit toch weg moeten zijn?

Acne

Helaas niet. Acne kan, net als bij jongeren, voorkomen dankzij een onbalans in de hormonen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de pil of aan een zwangerschap. Daarnaast kan het te maken hebben met verkeerde voeding, stress of onjuiste huidverzorging. Het liefst verberg je de acnelittekens en ontstekingen met zoveel mogelijk make-up. Maar make-up zorgt voor nog meer verstopping. Het gure winterweer zorgt daarnaast voor een extra droge huid, waardoor de make-up ook nog eens niet mooi blijft zitten. Je blijft dus maar extra crème smeren, maar het lijkt niet te verbeteren.

Als je eigen producten niet helpen

Het dagelijks verzorgen van je huid is iets wat je niet mag overslaan. Toch is het soms fijn om je gezicht nog een extra boost te kunnen geven als je eigen producten niet lijken te helpen. Laat je huid eens extra verwennen bij de schoonheidssalon! Wist je dat de schoonheidssalon al deze problemen met speciale behandelingen kan verbeteren?

Extra liefde voor je huid

Laat die make-up eens liggen en gun je huid wat rust. Je huid lijkt nu extra liefde nodig te hebben. De schoonheidssalon kan jou hiermee helpen door middel van speciale behandelingen. Bij schoonheidssalon House of Beauty in Hoofddorp kun je je huid weer laten stralen door middel van een Oxy Spa behandeling.

Waarom lucht?

De Oxy Spa is een apparaat dat 98% pure, zuivere zuurstof produceert. Door middel van druk-injecties wordt het zuurstof samen met werkstoffen die vitamines en mineralen bevatten in de diepere huidlagen geïnjecteerd. De huid wordt hierdoor verstevigd. De injecties zijn zonder naalden en geheel pijnloos. Een doffe huid ziet er weer stralend uit en littekens verminderen. Daarnaast zullen fijne lijntjes een stuk minder zichtbaar worden. Ook al zie je na één behandeling al resultaat, het beste resultaat krijg je na ongeveer 6 behandelingen. Geef je huid een heerlijke boost in deze donkere maanden. Deze behandeling is een feestje voor je huid!

House of Beauty

Als jij wil werken aan huidverbetering en huidvernieuwing, dan zit je hiervoor helemaal goed bij House of Beauty in Hoofddorp. Naast huidbehandelingen vind je hier nog veel meer, zoals (medische) pedicures, massages, kunstnagels, Sepai- en OPI-behandelingen. De specialisten van dit huidinstituut staan elke dag klaar om jouw huid en nagels te verwennen en hebben antwoord op al jouw vragen op het gebied van schoonheid!

Meer weten?

Bij House of Beauty kun je terecht voor gezichtsverzorging, gezichtsverbetering, manicure, pedicure en bodycare. De specialisten van dit huidinstituut staan elke dag klaar om jouw huid en nagels te verwennen en hebben antwoord op al jouw vragen op het gebied van schoonheid!

House of Beauty
Parklaan 2 | 2132 BN Hoofddorp | 023-5634129 |
info@perfectbody-hoofddorp.nl | www.houseofbeauty.nl
Deel dit artikel