BodySculptor

Met de BodySculptor slank het nieuwe jaar in!

11 december 2018
397
397
0

Aan de ene kant kijk jij reikhalzend uit naar die feestelijke dagen aan het eind van het jaar. Maar aan de andere kant breekt het zweet je uit. Sinds de 'r' in de maand kwam en jij nergens meer in bikini hoefde te verschijnen, heb je het sporten in de sportschool een beetje laten verslonzen. Het resultaat: je lovehandles zijn er weer in volle glorie. Hoe ga je dan óóit weer in dat mooie feestjurkje passen?

De BodySculptor

Wees slim en begin nú al met het aanpakken van je probleemzones. Zo ga je niet alleen strak de feestdagen in, maar begin je het nieuwe jaar óók slank en gelukkig. Je hoeft je niet suf te trainen of op een crashdieet. Maak kennis met de BodySculptor. Dit is een effectieve, bewezen methode die helpt bij het verbeteren van jouw lichaam en lichaamscontouren!

Hoe werkt het?

Met de BodySculptor is het mogelijk om je figuur een boost te geven, en in korte tijd al resultaat te zien. Sneller dan je in de sportschool kunt bereiken! Tijdens de behandeling geniet je van een aangename lymfedrainage. Die stimuleert het natuurlijke verbrandingsproces van vetten, en voelt aan als een massage. Je verliest duidelijk centimeters op je armen, taille, heupen, dijen en kuiten. Dus neem maar afscheid van je lovehandles en andere probleemzones! De behandelingen met de BodySculptor volg je in kuurverband. Ze werken als een detox. Het aantal calorieën dat je in één uurtje verbrandt, is verbluffend. Waar je met een uurtje op de crosstrainer gemiddeld 400 calorieën wegtrapt, ben je met een half uurtje met de BodySculptor er maar liefst 650 kwijt!

Nog véél meer voordelen

Een kuur bestaat uit 12 behandelingen. Je mag zelf kiezen of je 2 of 3 keer per week langskomt om de behandeling te ondergaan. Na deze tijd zie je aanzienlijk resultaat: afhankelijk van je BMI ben je 1 à 2 kledingmaten geslonken. Behalve een fit figuur en een ontspannen, lichter en fitter gevoel, hebben de behandelingen met de BodySculptor nog véél meer voordelen. Zo heeft de BodySculptor een positief effect op de fibromyalgie, spierpijn, stramme gewrichten en vochtophopingen. Ook voelt je huid weer zachter, steviger en strakker aan en en wordt de afvoer van vocht en afvalstoffen gestimuleerd. En omdat de behandeling het visceraal vet verlaagt, krijg je ook een beter cholesterolniveau. Ben jij al helemaal om? Kom 12 keer genieten en geniet daarna blijvend van een mooi figuur!

Probleemzones

Welke zone van jouw lichaam wil jij aanpakken? Er zijn een aantal probleemzones die effectief aan te pakken zijn met de BodySculptor:

  • taille
  • heupen
  • dijen
  • kuiten
  • knieën
  • armen
  • kin
  • gelaat
Meer weten?

PerfectVision is een praktijk voor huidverbetering, lichaamsbehandelingen en huidtherapie, gevestigd in Almere-Buiten. Je kunt er terecht voor allerlei behandelingen en therapieën voor zowel lichaam als huid voor jong én oud. De praktijk is onder andere gespecialiseerd in permanente make-up en het bleken van tanden.

PerfectVision
Evenaar 121 | 1339 DA Almere | 036-5251528 |
info@perfect-vision.nl | www.perfect-vision.nl
Deel dit artikel