Meer zuurstof voor een stralende huid

13 november 2018
487
486
0

Je huid kan, met name in de koudere maanden van het jaar, soms zo vaal en grijs ogen. Hier en daar zie je schilfertjes, rode vlekjes en onrustige irritaties. Het lijkt zelfs wel of je je huid met de dag verder ziet verouderen. Lijntjes en rimpeltjes worden dieper en poriën grover. Wat is er toch aan de hand en hoe krijg je die jongere uitstraling weer terug?

Huidveroudering door weinig zuurstof

In een dichtbevolkt land als Nederland wordt je veel blootgesteld aan vrije radicalen zoals uitlaatgassen, roet en fijnstof. Deze belasten de huid en bevorderen een vroegtijdige celveroudering. Deze vrije radicalen zorgen er ook voor dat je huid minder zuurstof krijgt. Hoe minder zuurstof je afzonderlijke huidcellen krijgen, hoe sneller de huid veroudert. Koude temperaturen doen daar nog eens een schepje bovenop en het resultaat is die vale, grijze huid, die last kan hebben van overmatige schilfering en geïrriteerd kan raken.

Voedende en herstellende stoffen

Zuurstof is essentieel voor ons bestaan. Anders is het leven, zoals we dat kennen, ondenkbaar. Zonder voedsel kun je wel een paar weken overleven, zonder vloeistof een paar dagen, maar zonder zuurstof zijn we binnen tien minuten overleden. Ook minder zuurstof heeft al gevolgen, dat zie je wel aan je huid. Eigenlijk zou je huid een flinke boost moeten krijgen met zuurstof én met de juiste voedende en herstellende stoffen.

Boost voor je huid

‘En dat is dus precies wat wij met OX Synergie kunnen doen’, vertelt Josephine van Veldhoven niet zonder trots. ‘Tijdens deze intensieve behandeling wordt gebruikgemaakt van de rijke combinatie van zuivere zuurstof, probiotische dermabrasiegels en herstelstoffen zoals peptiden en vitaminen.’

Peptiden

Tijdens de behandeling gebeurt er dus van alles in je huid: zuurstof is de energieleverancier van je huid. De exclusieve gels stabiliseren de eigen zuurgraad en ze hebben een gunstig effect op positieve huidbacteriën waardoor huiduitslag en irritaties verminderen. Peptiden stimuleren je huid om meer collageen en elastine aan te maken, waardoor deze weer voller en steviger wordt en vitamines helpen je huid zich te beschermen tegen vrije radicalen van buitenaf.

Stralend en mooi

‘Wil jij er met de feestdagen weer mooi en stralend uitzien? Met deze behandeling kan snelle hulp worden geboden. Alle vermoeidheid wordt als het ware uit je gezicht getrokken en je krijgt die jonge uitstraling weer terug! De intensieve behandeling in de schoonheidssalon kun je thuis voortzetten met aanvullende producten. Deze bevatten dezelfde identieke ingrediënten en zullen het resultaat nog verder verbeteren, aanvullen en intensiveren’, legt Josephine uit. Laat je ook verrassen hoe goed deze combinatie je huid opfrist, stimuleert en je een paar jaar jonger doet lijken!’

Meer weten?

More Wellness & Beauty is de specialist op het gebied van anti-aging en huidtherapieën in de regio Voorburg-Leidschendam en Den Haag. Je kunt er ook terecht voor tatoeageverwijdering en permanent ontharen.

More Wellness & Beauty
Waalhofflaan 19 | 2271 TR Voorburg | 070-3863879 |
| www.morewellness-beauty.nl
Deel dit artikel