Zelfvertrouwen

Meer zelfvertrouwen in mooie lingerie

28 november 2018
565
564
2

Beauty is niet alleen dat wat je in de spiegel ziet, maar schoonheid komt vooral van binnenuit. Vanuit je gevoel. Je straalt het uit. En met de juiste uitstraling kun jij alles bereiken! Dat zelfvertrouwen is iets wat je iedere vrouw gunt. Met een klein beetje hulp is dat gelukkig voor iedereen weggelegd!

Geef je zelfvertrouwen een boost

Wist je dat mooie lingerie goed is voor je zelfvertrouwen? Echt waar! Er zijn zelfs onderzoeken naar gedaan! En zeg nou zelf: zo’n mooi setje onder je kleding voelt toch veel fijner dan die onderbroek en bh die hun beste tijd al lang gehad hebben? De aanraking van materialen en texturen als kant, satijn, tule en broderie op je huid doet wat met je. Het voelt supervrouwelijk en misschien zelfs wel een beetje sensueel. Het geeft je zelfvertrouwen een boost en dat straal je uit!

Laat je figuur mooi uitkomen

Wat lovehandles hier en wat slappe buikspieren daar: je figuur wordt er in de loop der jaren niet beter op. Met de juiste shapewear kun je je probleemzones echter perfect camoufleren en wordt je silhouet weer zoals je wenst. Wanneer je iets zoekt voor een specifieke outfit kun je die het beste meenemen naar Lavida Lingerie, zodat je ziet of het figuurcorrigerend ondergoed het effect geeft wat je voor ogen had. Wanneer je op deze manier gekleed gaat, zul je je een stuk zelfverzekerder voelen.

Najaarstrends

Ieder jaar zie je weer nieuwe trends en kleuren op modegebied. Dat geldt natuurlijk ook voor lingerie. Experimenteer eens met nieuwe kleuren en materialen. Er is zoveel op dat gebied en voor elk wat wils: van pikant doorschijnend en sensueel, tot stijlvol en vrouwelijk. Qua kleuren zien we dit najaar een grote diversiteit: van dromerig pastel, romantisch poederroze en praktisch zwart, nude en wit tot smaragdgroen, pompelmoes, roestig roze en bordeaux.

Warme winternachten

Laat je vrouwelijkheid ontwaken met een sexy setje. De juiste lingerie met een perfecte pasvorm zorgt ervoor dat jij je mooi, sexy en zelfverzekerd voelt. Het zorgt voor een beetje warmte in de slaapkamer tijdens deze koude nachten.

Op en top vrouw

Lida van Lavida Lingerie: ‘Veel vrouwen zien ertegenop om nieuwe lingerie te kopen, want ze hebben geen zin in dat ‘gedoe’ met meten en passen. Gelukkig horen we vaak van klanten terug dat ze de aanschaf van lingerie bij ons bijna als een feestje hebben ervaren. Bij ons krijgen ze alle aandacht, een ruim assortiment en enthousiaste en meedenkende medewerkers. Wat ons typeert is dat we zo gepassioneerd over ons vak zijn en het onze missie is iedere vrouw passende lingerie aan te meten, zodat ze zich op en top vrouw voelt.’

Meer weten?
Lavida Lingerie
Emmastraat 8 | 3181 GE Rozenburg | 0181-820317 |
info@lavidalingerie.nl | www.lavidalingerie.nl

Nieuwstraat 136 | 3201 EE Spijkenisse | 0181-301002

Deel dit artikel