permanente make-up

Make your perfect face

8 maart 2018
516
515
0

Het is weer tijd om stralend voor de dag te komen. Niet alleen vandaag of morgen, maar áltijd! Je hebt natuurlijk geen zin om elke dag uren voor de spiegel te staan. De uitkomst hiervoor is permanente make-up (PMU).

Straal!

Jouw wenkbrauwen, lippen en zélfs ogen kunnen mooier, spannender en meer uitgesproken worden gemaakt. Laat dit jaar jouw ogen volop stralen, lippen intens kleuren én wenkbrauwen perfect shapen!

Hairstroke-techniek

Als je ongelijke wenkbrauwen hebt, of je wilt ze jouw gewilde vorm of volume geven, is er een uitkomst: de hairstroke-techniek. Dit is een methode waarbij er flinterdunne ‘haartjes’ in de huid worden gepigmenteerd voor een mooie, verfijnde en natuurlijke look.

Ombre-techniek

Ben je meer op zoek naar een poederig effect? Bij de shadow-techniek worden de wenkbrauwen geheel poederig gepigmenteerd. Dit geeft een compact en zacht resultaat. Kies de wenkbrauwen die het beste bij jou passen!

Sexy wings

Wanneer je een permanente eyeliner laat zetten, heb je altijd die verleidelijke oogopslag. Je kunt zelfs die moeilijk te maken ‘wing’ laten zetten. Elke ochtend stap je met die mooie oogopslag uit bed!

Kissable lips

Altijd mooie, gekleurde lippen om te zoenen! Met PMU kunnen jouw lippen voller en egaler gemaakt worden. Kies jouw kleur lippen waarmee je altijd op je mooist voor de dag kunt komen.

Medische pigmentatie

Medische pigmentatie is permanente make-up bij littekens na een ongeluk, bij een hazenlip of bij Alopecia Areata. Ook kan medische pigmentatie een uitkomst zijn na borstkanker. Veel vrouwen die een borstamputatie hebben ondergaan, kiezen voor een borstreconstructie.

Tepelreconstructie

Het silhouet is dan weliswaar weer intact, maar veel vrouwen zien het ontbreken van de tepel als een groot gemis. Met behulp van medische pigmentatie is het mogelijk om een heel natuurlijk resultaat te creëren, waarbij de tepel niet van echt te onderscheiden is. Het lijkt net alsof je echt een tepel óp de huid hebt!

Laatste technieken

Beauty Planet is gespecialiseerd in alle vormen van permanente make-up. Specialisten Daniëlle van Mulukom en Diana Entius hanteren de laatste technieken voor de reguliere behandelingen voor wenkbrauwen, eyeliner en lippen.

Meer weten?

Beauty Planet is het instituut dat huidveroudering en huidproblemen aanpakt en behandelt. Het instituut heeft zich gespecialiseerd in huidverbetering en anti huidveroudering door middel van opleidingen en cursussen.

Beauty Planet
Zesstedenweg 112 | 1613 KC Grootebroek | 0228-522534 |
huidkliniek@beautyplanet.nl | www.beautyplanet.nl
Deel dit artikel