spirit

Maak kennis met je spirit!

11 oktober 2018
653
652
1

'Als mensen eenmaal kennismaken met hun ‘spirit’ en erachterkomen dat zij allemaal scheppende wezens zijn, begint het echte avontuur. Ze komen dan tot rust en beginnen te luisteren naar hun hart. Steeds meer mensen ontdekken dat zij zelf in staat zijn om het leven te creëren dat zij werkelijk wensen. Dit is zoveel malen bevredigender. En dat is dan ook volgens mij de reden dat er zo'n stormloop is op spirituele centra en trainingen op dit gebied', aldus Sandra Valk, eigenaresse van Sensibel Centrum voor Healing & Bewustzijn.

Word bewust van je spirit

Mensen kunnen in het centrum terecht voor opleidingen, trainingen en open activiteiten op het gebied van bewustzijnsontwikkeling, meditatie, healing, reading en mediumschap en zelfhelingtherapie. De activiteiten worden zowel aangeboden door het team van Sensibel als andere ondernemers. Het is de wens van de docenten van Sensibel dat mensen zich bewust worden van hun spirituele aard, hun scheppende kwaliteiten en (zelf)genezende vermogens.

Een nieuw en groter jasje

Sensibel is onlangs verhuisd naar een nieuwe, grotere locatie. Het centrum was door de uitbreiding van activiteiten en de toegenomen animo hiervoor zowaar uit zijn jasje gegroeid.
‘Ik merk dat steeds meer mensen zichzelf tegenwoordig op spiritueel vlak willen ontwikkelen’, vertelt Sandra, tevens therapeut en docent. ‘We zijn er inmiddels wel achter dat levensgeluk niet zozeer iets is wat zich buiten ons bevindt. Spirituele ontwikkeling is de weg naar binnen.’

Kortstondig geluk

‘Het is fijn om te ontdekken waarom we hier zijn en wat onze unieke talenten zijn. De meeste mensen hebben vooralsnog geleerd om hun bevrediging van behoeftes buiten zichzelf te zoeken. Dat levert echter alleen kortstondig geluk. We moeten dan steeds meer doen, bereiken en bezitten om datzelfde tijdelijke goede gevoel te krijgen.’

‘Is dit het?’

En dat tijdelijke geluk werkt alleen maar averechts, vertelt Sandra. ‘Mensen raken dan vaker oververmoeid en krijgen fysieke klachten en aandoeningen. Logisch, want jouw innerlijke wezen wil iets heel anders. Dat wil zichzelf kennen en uitdrukken. Op de dag dat we ineens denken ‘Is dit het? Wie ben ik nu eigenlijk en waar zou ik echt blij van worden?, is jouw spirituele ontwikkeling begonnen. Je gaat dan op zoek naar jouw ware zelf.’

Wat is er allemaal te doen bij Sensibel?

Trainingen zijn onder andere de training Bewustwording, meditatie & spirituele ontwikkeling, Healing trainingen en trainingen in Reading en Mediumschap. Open activiteiten zijn onder andere de open healingavonden en de Spirituele open meditatieavonden.

Kies voor de beroepsopleiding Energetisch Zelfheling Therapeut

Deze unieke opleiding is voor mensen die het verschil willen maken voor mensen met emotionele en fysieke klachten. Mensen kunnen zelf invloed uitoefenen op hun mate van levensgeluk en gezondheid. Meditatie, bewustzijnsontwikkeling en visualisatie zijn daarbij bewezen technieken. Deelnemers leren hoe zij cliënten energetisch en therapeutisch kunnen behandelen en hoe zij hen daarnaast kunnen leren hoe zij zichzelf kunnen helen.

Het vakkenpakket

De 2-jarige opleiding is ontwikkeld door Sandra Valk. Vakken zijn onder andere bewustzijnsontwikkeling via meditatie, visualisatie en oefeningen, coaching, healing en reading, meditatiebegeleiding, regressie- en reïncarnatiesessies begeleiden, cliëntbegeleiding zelfheling en paramedische healing. Je leert alles over het creëren van je eigen levensgeluk en het aanspreken van zelfgenezende vermogens. Let wel: de therapie is complementair aan reguliere behandelingen.

Er is véél meer mogelijk!

Sinds de komst van de kwantumfysica wordt het steeds duidelijker dat wij mensen met onze aandacht en energie ons lichaam en onze omgeving beïnvloeden. Ook is duidelijk geworden dat wij in energie allemaal met elkaar in verbinding staan. Ons lichaam en materie blijken helemaal niet zo solide als wij lange tijd hebben gedacht. Het is dan ook mogelijk om bewust een positieve invloed uit te oefenen op alle aspecten van ons leven. Healing, zelfheling, energie vertalen naar woorden: er blijkt veel meer mogelijk dan wij aanvankelijk geloofden. Spiritualiteit en wetenschap hebben niet eerder zo dicht bij elkaar gestaan als in deze tijd.

Leer aura’s lezen

In de opleiding Art en Mediumschap leren deelnemers om readings en mediumconsulten te geven aan klanten met behulp van kunst. De opleiding combineert creativiteit, intuïtie en mediumschap. De opleiding bestaat uit 10 lesdagen en is ontwikkeld door kunstenares, medium en docent Elisabeth Bieze-Veerbeek. Deelnemers leren onder andere hoe zij de energie (aura) van mensen kunnen lezen en hoe zij deze intuïtief kunnen uitdrukken in een tekening of schilderij (een auragraph of zielstekening). Daarnaast leer je hoe je contact kunt maken met gidsen en overledenen, zodat zij je kunnen helpen om hun portretten te tekenen (spirit portretten).

Nog veel meer moois

Je kunt bij Sensibel verder onder andere terecht voor yoga, klankhealing, een Ademcoachopleiding en workshops en trainingen op het gebied van Bachbloesem remedies, aromatherapie en edelstenen. Vanaf januari 2019 gaat de training ‘Fluisterkind’ van start.

Fantastische locatie

De 2 mooie, sfeervolle zalen zijn op niet-bezette tijden te huur voor ondernemers, instellingen en bedrijven om hun activiteiten aan te bieden. ‘De locatie is fantastisch’, zegt Sandra. ‘Het bevindt zich op een halve minuut loopafstand van station Capelle Schollevaar en de uitvalswegen zijn vlakbij. Rondom het pand is volop gratis parkeergelegenheid. Als toetje kunnen we met mooi weer ook nog eens buiten zitten!’

Over de praktijk van Sandra Valk

Vanuit het pand van Sensibel biedt Sandra ook individuele begeleiding. Mensen met emotionele en fysieke klachten en aandoeningen kunnen bij Sandra terecht voor bewustzijnscoaching, healing, energetische therapie en begeleiding bij zelfheling. Je kunt ook terecht bij spirituele vragen en vragen op het gebied van bewustzijn. Sandra is als ervaringsdeskundige (eczeem, allergieën en bijnierproblemen) gespecialiseerd in zelfheling. Ze is momenteel een online programma aan het ontwikkelen voor mensen met stressgerelateerde klachten en fysieke aandoeningen.

Kom je ook?

Kom je ook naar de OPEN DAG opleidingen en trainingen van Sensibel op 16 december 2018? Ook ben je van harte welkom op de open inloopmiddag voor alle activiteiten op 6 januari 2019. Meer weten? Kijk dan op de website www.centrumsensibel.nl voor de actuele activiteiten en data. Goed om te weten: Sensibel is als opleidingsinstelling geregistreerd bij het CRKBO.

Meer weten?

Sensibel Centrum voor Healing & Bewustzijn is opgezet door Sandra Valk. Het spiritueel opleidingscentrum biedt trainingen, opleidingen en consulten aan op het gebied van bewustzijn, healing, mediumschap en energetische therapie. Ook worden er activiteiten aangeboden zoals yoga en spirituele bewustzijnsavonden.

Sensibel Centrum voor Healing & Bewustzijn
Johan Jongkindrade 285C | 2908 CC Capelle aan den IJssel | 010-2280212 |
centrumsensibel@gmail.com | www.centrumsensibel.nl
Deel dit artikel