Benen

Maak je benen zomerklaar in de herfst!

27 november 2018
448
448
0

Wist je dat er ongeveer 100.000 haren op je lichaam zitten? De meeste daarvan zitten gelukkig op je hoofd, maar ook veel haren zitten op plekken waar je wat minder blij mee bent. Puilt jouw badkamer inmiddels uit van de scheermesjes, pincetten, harsstrips en ontharingscrèmes? Dan is het tijd voor een permanente oplossing! Laat de herfst nou het perfecte moment zijn om ongewenste haargroei definitief aan te pakken!

Geen zonlicht op je benen

Waarom juist in de herfst? Hoewel jij je misschien pas druk gaat maken over je haargroei als je weer met blote benen of in bikini over het strand gaat flaneren, is de herfst uitermate geschikt om je benen alvast zomerklaar te maken. Je benen zitten in de herfst verstopt in lange broeken. Hierdoor komt er geen zonlicht op je huid. Vanwege het risico op pigmentvlekken na een behandeling die haar definitief verwijderd, is het verstandig om zonlicht te vermijden. In de herfst en winter hoef je je hier dus niet druk over te maken.

Altijd mooie benen

De oplossing die jou altijd mooie gladde benen bezorgt, is IPL. ‘IPL’ staat voor ‘Intense Pulsed Light’. Caroline de Haas, eigenaresse van Huidkliniek Essence, adviseert je hier graag over: ‘Wij maken gebruik van de Venus Versa, met de nieuwste ‘SmartPulse technologie’. Dit is hoogenergetisch gepulseerd licht, dat op de huid van het te behandelen gebied gericht wordt. Hierdoor wordt er warmte opgewekt in de haarzakjes en de haarstamcellen. Deze worden in één lichtflits vernietigd, waarna ze nooit meer een haartje kunnen produceren (mits ze in de groeifase zitten). Alleen de haartjes die in de groeifase zitten, kunnen verwijderd worden. Doordat elk haartje zich in een andere groeifase bevindt, zijn er meerdere behandelingen nodig. Gemiddeld zijn er 10 behandelingen nodig met een tussenpoos van 4 weken voor het gezicht en 8 weken voor het lichaam.’

Op elk deel van je lichaam

‘De hoeveelheid haargroei en de locatie van het haar is voor iedereen verschillend’, geeft Caroline aan. ‘Als je IPL overweegt, is het daarom belangrijk om je goed te laten informeren. Op élk deel van je lichaam is het mogelijk om ongewenste haargroei te behandelen: oksels, bikinilijn, benen en óók in je gezicht!’

Wist je dat…

….de Venus Versa een koeltechniek heeft? Die zorgt voor een effectieve en bijna pijnloze behandeling.

….IPL in het geval van overbeharing in het gelaat in bepaalde gevallen vergoed wordt door de zorgverzekeraar? Ga bij je eigen zorgverzekeraar na hoe dit bij jou zit.

‘Weer onbezorgd mijn panty’s aan’

Ik heb mij altijd op en top vrouw gevoeld. Jurkjes aan, lippenstift op: mijn uiterlijk is mijn visitekaartje. Doordat ik vaak een dunne panty draag voor mijn werk, moet ik extra goed letten op haartjes en stoppels op mijn benen. Steeds weer komen die vervelende haartjes terug, dus elke ochtend ga ik trouw met scheermesjes aan de slag. Uiteindelijk besluit ik eens rond te kijken naar de mogelijkheden op het gebied van permanente ontharing, en zo kwam ik terecht bij huidkliniek Essence. Na ongeveer 8 IPL-behandelingen ben ik van mijn haartjes op mijn benen verlost!
Niet meer scheren in de ochtend: wat een opluchting.

Meer weten?

Instituut Essence richt zich op het aanpakken van huid- en gezondheidsklachten op een natuurlijke manier van binnenuit. Eczeem, psoriasis, jeuk, uitslag, acne: het maakt niet uit welke huidklachten je hebt, vele klachten zijn te behandelen.

Essence
Prinses Irenestraat 6B | 3261 AP Oud-Beijerland | 0186-624888 |
| www.instituutessence.nl
Deel dit artikel