kracht

Leef jij vanuit je eigen kracht?

17 augustus 2018
613
612
2

'Van binnen én buiten ben jij sterk en ik wil dat iedereen het weet! Aan het woord is coach Maroesja Grabijn. 'Ik wil dat je kunt ontspannen en kunt zijn wie je werkelijk bent. Dat wanneer je thuiskomst, je je aanwezig, kalm en vredig kunt voelen, op je gemak en in verbondenheid met jezelf. Dit zijn de kwaliteiten waar ik mensen graag in ondersteun. Op deze manier is er ruimte voor iedereen om zijn of haar kracht te ontdekken. Kijk je mee?'

Coaching & yoga

Maroesja: ‘Er is voor mij geen grens tussen de coaching en de yoga die ik aanbied. Beide hebben namelijk betrekking op je algehele gezondheid, welzijn en het opbouwen van een gezonde relatie met je lichaam en geest. Coaching, therapie en yoga zijn krachtige hulpmiddelen, maar vertonen veel overlap. In coaching werk ik aan veel zelfkennis én zelfliede, aangevuld met mindfulness en vertrouwen op je intuïtie.

Lichaam

‘Ik werk ook met het lichaam en de daarin opgeslagen trauma’s en stress. Tijdens de yogalessen besteed ik veel aandacht aan je zelfbeeld en de manier waarop onze ‘verhalen’ op de mat verschijnen. Je hoeft niet te voldoen aan een bepaald ideaalplaatje, maar je mag luisteren naar de grenzen van de lichaam.’

Anders omgaan met een beperking

‘Het zelf leren leven met een beperking (fibromyalgie) heeft mij, zoals meerdere mensen, ertoe aangezet om te veranderen. Eén van de krachtigste onderdelen van herstel was leren hoe mijn lichaam eigenlijk graag beweegt. Wat goed voelt, wat ik denk en wat mij energie geeft en voedt. Het in contact zijn met mijn lichaam en daar op een liefdevolle, respectvolle manier op te reageren. Dit is ook wat ik graag meegeef aan de mensen waarmee ik aan werk!’

Meer kracht en wijsheid

‘Het is soms hard werken. Je hebt geduld, aandacht en begrip voor jezelf nodig. Het pad naar zelfkennis en heling bevindt zich in je eigen lichaam, geest en ademhaling. De reis naar zelfontplooiing en ontdekking van je innerlijke hulpbronnen naar een rustig en ontspannen leven, zorgt ervoor dat je meer ruimte vindt om te groeien in kracht en wijsheid. Graag help ik jou om vanuit eigen kracht het leven te leiden wat je wilt!

Meer weten?

Bij Maroesja Grabijn – werken vanuit je essentie ben je aan het juiste adres voor coaching, therapie, trainingen en lessen op het gebied van zelfontwikkeling, zelfontplooiing en zelfkennis. Daarnaast biedt Maroesja meditatie en yoga aan als aanvulling op het coachingstraject.

Maroesja Grabijn – werken vanuit je essentie
Floris Versterstraat 2 | 8932 BR Leeuwarden | 06-29297392 |
contact@maroesjagrabijn.nl | www.maroesjagrabijn.nl
Deel dit artikel