huidveroudering

Last van huidveroudering? Kies een jonge, frisse uitstraling!

14 maart 2019
318
318
1

Als je de foto's van vroeger terugkijkt, snap je niet waarom je toentertijd zo kritisch op jezelf was. Want wát had je toen een frisse uitstraling, met dat gladde en stralende perzikhuidje. Nu is dat wel anders. Want onder de invloed van het natuurlijke verouderingsproces, luchtvervuiling en de zon heb je ondertussen wat rimpels en groeven opgelopen. Of je stoort je aan je dunner wordende lippen, je kraaienpootjes of die fronsrimpel. En dat terwijl je je vanbinnen nog net zo jong voelt als dat meisje op die oude foto's!

Huidveroudering behandelen

Gelukkig zijn er tegenwoordig heel wat veilige, effectieve methoden waarmee je weer een mooie, frisse en jeugdige uitstraling kunt krijgen. Schrikt het idee van naalden of operatiemesjes jou af? Middels HiFu-therapie (ook bekend als Ultherapie) krijg je met een non-invasieve behandeling een strakkere huid. Daarom wordt deze methode ook wel ‘de facelift zonder te snijden’ genoemd. Met het veilige en bijna pijnloze ultrasoongeluid wordt je huid gestimuleerd tot het aanmaken en reorganiseren van collageen. Collageen zorgt voor de stevigheid van de huid, die daarmee ook gladder wordt, met als resultaat een stralender en minder vermoeid uitziend gezicht, waardoor je weer wat jaartjes jonger lijkt. En dat zonder mesjes of naaldjes.

De ‘v’ van ‘veroudering’

Door de verminderde aanmaak van collageen en elastine zakken je wangen naar beneden, wordt je kin slapper en gaat je kaaklijn langzaam hangen. Dit kun je ook wel zien als een ‘V’ die ondersteboven is. Met een draadjeslift kun je weer een deel van dit uitzakken corrigeren. Ook hier geniet je weer van het effect van een facelift, maar dan zonder te snijden. Met een heel fijne naald worden oplosbare draadjes in de huid ingebracht. De draadjes geven een liftend effect en stimuleren de collageenaanmaak. Je huid wordt weer strakker en je gezicht krijgt zijn oorspronkelijke V-vorm weer gedeeltelijk terug. Zónder littekens!

Kennismaken met botox en fillers

Ook met fillers worden de gevolgen van huidveroudering aangepakt. Een slappere huid is namelijk het gevolg van minder hyaluronzuur en collageen in de ouder wordende huid. Met fillers wordt het lichaamseigen hyaluronzuur of calciumhydroxyapatiet in je huid geïnjecteerd, waardoor die weer gladder en steviger wordt en diepe plooien en fijne rimpeltjes verminderen en soms zelfs helemaal verdwijnen. Fillers zijn geschikt voor het opfrissen van je gezicht, hals en handen, en voor het aanpakken van de rokerslijntjes rond de mond. Het effect kan wel 9 tot 18 maanden aanwezig blijven. Botox wordt gebruikt als spierspanning de oorzaak is van een verouderde en zorgelijke look. Denk aan die fronsrimpel, de rimpels op je voorhoofd of die kraaienpootjes. Met botox worden de spiertjes tijdelijk uitgeschakeld, waardoor ze geen rimpels meer kunnen maken. Botox is na gemiddeld 3 tot 5 maanden uitgewerkt.

Gratis vrijblijvend consultgesprek

Alle genoemde methoden zijn cosmetisch veilig. Of je nou je rimpels of plooien wilt verminderen, van je fronsrimpels af wilt, of volle, gezonde en glanzende lippen wilt: bij de ruim ervaren cosmetisch arts Dokter André ben je aan het juiste adres! André is gespecialiseerd in rimpelbehandelingen en heeft hier al jaren ervaring mee. Zijn doel is om je gezicht weer een frissere uitstraling te geven, waarbij de mimiek van je gezicht behouden blijft. Een natuurlijk resultaat dus.

Meer weten?

Bij Dokter André Beautyworld kun je terecht voor plastisch chirurgische ingrepen; rimpelbehandelingen, botox, fillers, draadjeslift, ultherapie en lippen opvullen.

Dokter André Beautyworld

Haardstedelaan 3 | 1271 NK Huizen

Deel dit artikel