laserontharen

Laserontharing: reken af met ongewenste haartjes!

21 december 2018
403
402
0

Jij bent elke week bezig met het aanpakken van die donkere, lange haartjes op je benen. Naast je benen zijn ook je bikinilijn, bovenlip en oksels een terugkerende bron van ergernis. Harsstrips, een pincet, een scheerapparaat... Wát je ook probeert, die stoppeltjes, rode bultjes en ingegroeide haartjes blijven je maar achtervolgen. Heel charmant, maar niet heus. Tijd om voorgoed van die ongewenste haargroei af te komen!

Ongewenste haartjes

Het is dus iets dat je op elk moment van het jaar wil: een glad en zacht lichaam, vrij van ongewenste haartjes. Maar helaas: oplossingen als scheren, waxen en epileren zijn slechts tijdelijk van aard. Gelukkig is er een effectievere manier om van je ongewenste en overmatige haargroei af te komen, en waarmee je af kunt rekenen met ongewenste haartjes.

Maak kennis met laserontharing!

Hoogste tijd om eens kennis te maken met laserontharing. Voor deze veilige en effectieve methode ben je in de juiste handen van de huidspecialisten van Derma Kliniek. Hier werken uitsluitend en gediplomeerde huidtherapeuten. Een huidspecialist van de kliniek vertelt: ‘Tijdens de laserontharingbehandelingen werken wij met een van de meest geavanceerde apparaten voor haarreductie: de LightSheer diodelaser. Hoe deze methode precies in zijn werk gaat? De LightSheer produceert een lichtstraal die heel precies op het te behandelen gebied wordt gericht. Deze lichtstraal vernietigt de haarwortel, zonder hierbij schade aan de huid aan te richten. Daarna is haargroei is op deze plek niet meer mogelijk.’

De voordelen

De voordelen van laserontharing voor jou op een rijtje:

  • Voor áltijd van je ongewenste haargroei af
  • Geschikt voor elk huidtype
  • Nooit meer de strijd aangaan met je scheermes of andere tijdelijke oplossingen
  • Geen stoppels, rode bultjes of andere scheerirritaties meer
  • Geen ingegroeide haren en ontstekingen
  • Een gladde en egale huid
  • Een veilige en pijnloze ontharing

Geen pijn!

Omdat de LightSheer behandeling beschikt over een uniek koelsysteem, wordt je huid tijdens het vrijkomen van de laserenergie tot 5 graden Celcius afgekoeld. Doordat de laserstraal een doorsnede heeft van 1 vierkante centimeter, worden er veel haarzakjes tegelijkertijd vernietigd. Op deze manier is het mogelijk om grote gebieden zoals de benen, bikinilijn, armen of zelfs de gehele rug. Door de hoge effectiviteit van de diodelaser zijn er slechts 4 tot 6 behandelingen nodig om het gehele gebied te behandelen. In principe kan elke zone worden behandeld. Het is alleen niet mogelijk om lichtblonde en grijze haren te behandelen.

Goed om te weten:

Heb jij last van overbeharing in je gezicht, bijvoorbeeld op je bovenlip? In veel gevallen vergoed de zorgverzekeraar dan (een gedeelte van) de behandeling. Wil je weten wat precies geldt voor jouw situatie, bekijk dan je polis of raadpleeg even je zorgverzekeraar.

Voor jou!

Heb jij ook last van ongewenste haargroei? Neem dan contact op de huidspecialisten van Derma Kliniek voor een gratis en vrijblijvende testsessie. Hierin wordt er gekeken naar jouw huidtype, krijg je meer informatie over de laserontharingsbehandeling en wordt er een speciaal voor jou op maat gemaakt behandelplan opgesteld.

(Ook) last van andere huidproblemen?

De huidtherapeuten bij Derma Kliniek staan voor je klaar om je te helpen. Dat kan onder andere door laserbehandelingen, maar ook door het opfrissen van je huid door middel van botox of fillers. Hier zal uiteraard eerst altijd een uitgebreide huidanalyse aan voorafgaan. Vraag gerust om een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin kun je al je vragen over de mogelijke behandelingen stellen, krijg je advies van de huidtherapeut en wordt er eventueel een behandelplan opgesteld.

Meer weten?

Derma Kliniek is dé specialist als het gaat om huidtherapie. Het jonge, enthousiaste en vakbekwame team staat voor jou klaar om je te voorzien van een uitstekend resultaat. Om ervoor te zorgen dat jij en je huid in goede handen zijn, wordt alleen gewerkt met ervaren huidtherapeuten en cosmetisch artsen.

Derma Kliniek
Buitenveldertselaan 116 | 1081 AB Amsterdam | 020-2260046 |
info@dermakliniek.nu | www.dermakliniek.nu
Deel dit artikel