wimpers

Laat je ogen stralen met prachtige wimpers

18 december 2018
373
373
0

Je lichaam zit ingenieus in elkaar. Ieder onderdeel heeft zijn eigen functie. Neem nu je wenkbrauwen. Die zijn van oudsher bedoeld om vuil en zweetdruppels op te vangen zodat deze niet in je ogen terechtkomen. Tegenwoordig is daar echter ook een esthetische functie bij gekomen: je wenkbrauwen bepalen voor een groot deel de uitstraling van je gezicht.

Vollere, langere wimpers

Al draag je nog de mooiste glitterjurk: een zwoele oogopslag maakt je look pas écht af. Ben jij altijd uren in de weer met mascara zonder oogverblindend resultaat en vind je extensions helemaal niets, denk dan eens aan een wimperlift. Hierbij wordt de groei van je eigen wimpers gestimuleerd. Je krijgt dus geen extensions. Hierdoor is het resultaat heel natuurlijk. Je zult merken dat je vollere, langere wimpers en zwoelere oogopslag tot wel 8 tot 12 weken te zien zijn.

Een boost voor jouw wimpers

Wil jij jouw wimpers een boost geven? Denk dan eens aan wimperbotox! Je kunt zo’n behandeling vergelijken met een voedend haarmasker. Jouw wimpers worden gevoed met vitamines, natuurlijke oliën, keratine en hyaluronzuur. Je kunt die bijvoorbeeld laten aanbrengen als je toch al toch al een wimperlift ondergaat. Zo krijg je weer sterke wimpers!

Langer plezier van je wenkbrauwen

Cosmetisch salon Beautiful White is onder andere gespecialiseerd in henna brows. Hierbij worden je wenkbrauwen geverfd en geshapet met henna, zodat de vorm nóg strakker wordt en je dus ook langer plezier houdt van jouw wenkbrauwen. Henna laat 1 tot 2 weken een lichte schaduw achter op de huid en kleurt de haartjes voor zo’n 4 tot 5 weken.

Hallo, mooie huid

Een mooie huid is de basis voor een stralende look. Is jouw huid wel toe aan een oppepper, dan kun je eens een microdermabrasiebehandeling proberen. Microdermabrasie is een peelingtechniek waarbij dode huidcellen verwijderd worden. Hoewel met deze techniek de bovenste laag van de huid wordt verwijderd, is dat niet beschadigend of pijnlijk voor de huid. Doordat de doorbloeding van de huid en de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd wordt, is je huid na afloop gladder en egaler. Al na één behandeling kun je resultaat zien. Cosmetisch salon Beautiful White biedt al microdermabrasie voor het gezicht, en vanaf januari 2019 ook voor het lichaam.

Meer weten?

Bij Cosmetisch salon Beautiful White ben je aan het juiste adres voor tanden bleken, wimpers, wax, spray tan, paraffine, botox & fillers en permanente make-up

Cosmetisch salon Beautiful White
Looweg 12A | 7741 EH Coevorden | 06-11199698 |
info@beautiful-white.nl | www.beautiful-white.nl
Deel dit artikel