stralende huid

Krijg de stralende huid van je dromen

30 mei 2018
731
730
0

Je hebt altijd gedroomd van een mooie, gladde en stralende huid. Zeker nu het zonnetje schijnt. Natuurlijk wil je je er op je best wilt uitzien als je flaneert over de boulevard, aan een cocktail nipt op het terras of over het strand slentert. Maar helaas: jij stoort je aan je acne of je pigmentvlekken, of aan de haartjes op je armen of benen. Maar niet getreurd: je droom van een mooie huid kán werkelijkheid worden!

Lasertherapie

Misschien heb je er al weleens van gehoord: lasertherapie. Middels de laser is het mogelijk om op een effectieve en gecontroleerde manier een gladde en soepele huid te krijgen. Schrikt het idee van een laser je een beetje af? Dat is nergens voor nodig: de laserbehandeling is veilig en wordt uitgevoerd door gediplomeerde huidtherapeuten.

Fractional laser

De fractional laser is ideaal om huidproblemen als acnelittekens en chirurgische littekens, fijne rimpels, striae en grove poriën mee aan te pakken. Hoe de behandeling met de laser precies verloopt? Je huid wordt eerst behandeld met een verdovende crème, zodat je minder voelt van de behandeling. Omdat je wel een licht brandend gevoel zult ervaren, wordt je huid behandeld met een verkoelende crème.

Huidverbetering

De fractional laser brandt kleine gaatjes in je huid, met als gevolg dat het huidoppervlak afschilfert. Je huidstructuur verbetert hier zichtbaar door. Doordat de laser zo gecontroleerd en precies kan worden ingezet, kunnen specifieke oppervlakten op de huid aangepakt worden. Je huid zal hierdoor flink verbeteren. Deze behandeling is ideaal om de huid diep onder de huidlagen mee aan te pakken, en daarnaast zijn er gemiddeld maar 2 of 3 dagen hersteltijd nodig. Hallo mooie huid!

Gezichtsbehandeling

Heb je toch meer zin in een ontspannende peeling of gezichtsbehandeling? Er zijn dan diverse andere mogelijkheden. Zo is de TCA peeling gericht op anti-aging. Je kunt het zien als een facelift zónder medische ingreep. Eerst wordt de huid gereinigd en daarna wordt er een speciaal zuur op de huid aangebracht. Dit zorgt ervoor dat de dode huidcellen verdwijnen.

Egaal & mooi

Het is een milde chemische peeling die een onregelmatige huid aanpakt. De peeling ‘dwingt’ de huid om een nieuwe huidlaag aan te maken, waardoor die egaler en mooier wordt. Deze peeling kan voor zowel het gezicht, de hals als het decolleté en de handen ingezet worden. Al na één behandeling voelt je huid weer aan als een perzikje!

Zonbescherming

Heerlijk, de zon straalt weer. Zonnestralen en vitamine D zijn goed voor een mooi kleurtje, maar ook voor een goed humeur. Wel is het goed om op een paar dingen te letten. Ga je de felle zon in, draag dan een zonnebril en een zonnehoed. En het belangrijkste: smeer jezelf wel iedere dag in met een goede zonbeschermer. De nieuwe lijn van Mesoestetic heeft sunblocks met Sun Protection Factors van maar liefst 100 SPF en 130 SPF. Hiermee bescherm je je huid dus optimaal. De crèmes dragen heerlijk licht en zijn vrij van olie. Ook zijn ze geschikt voor elk huidtype én geschikt voor dagelijks gebruik. En zeker dat laatste is belangrijk!

Pigmentvlekken

Als je je huid niet beschermt, kan je huid flinke schade oplopen. Deze schade zie je nu misschien nog niet, maar over een paar jaar kunnen er er ontsierende donkere plekken op je huid te zien zijn. Deze heten ook wel ‘pigmentvlekken’. Veel voorkomende pigmentvlekken zijn sproeten, ouderdomsvlekken en het zwangerschapsmasker (melasma). Pigmentvlekken kunnen je armen en benen ontsieren en verdwijnen niet vanzelf. Heeft je huid al (zon)schade opgelopen? Gelukkig kunnen pigmentvlekken veilig worden verwijderd met de fractional laser. Gemiddeld zijn hier één of twee behandelingen voor nodig.

Speciale peelings

Er zijn ook speciale peelings gericht op het verminderen van pigmentvlekken op de huid. Heb je last van donkere vlekken op jouw handen? Een handpeeling kan hierbij de uitkomst bieden. Hetzelfde geldt voor donkere vlekken rond je ogen en mond. Met een oog- en mondpeeling kunnen deze vlekken verlicht worden.

Meer weten?

Als je op zoek bent naar een salon die jouw huid helemaal zomerklaar maakt, kun je terecht bij Apollo Beauty. De huid- en lasertherapieën worden uitgevoerd door gediplomeerde huidtherapeuten. Zo ben je verzekerd van professionele behandelingen.

Apollo Beauty
Nieuwe Binnenweg 155 | 3014 GK Rotterdam | 010-3416385 |
info@apollobeauty.nl | www.apollobeauty.nl

Apollo Tandheelkunde | Nieuwe Binnenweg 155 | 3014 GK Rotterdam |info@apollotandheelkunde.nl | www.apollotandheelkunde.nl

Deel dit artikel