lichaam

Kom weer beter in je vel te zitten!

22 januari 2019
366
365
1

Na alle feestelijkheden van december zijn de eerste maanden van het nieuwe jaar wat saaier en troostelozer. Er is geen afleiding meer, waardoor je je bewuster wordt van eventuele spanning en stress die je maar niet kwijtraakt. Voel je je bijvoorbeeld heel moe, maar kun je niet goed in slaap komen? Of heb je overdag last van stress en hoofdpijn dankzij je drukke baan? Schakel dan hulp in!

Nathalie

Geblokkeerd lichaam

Heb je er weleens bij stilgestaan dat door alles wat leeft energie stroomt? Dat geldt ook voor jouw lichaam. Het kan zomaar zijn dat de energie in jouw lichaam wordt geblokkeerd en dat je rondloopt met klachten die maar niet overgaan.

Energietherapie

Een krachtige combinatie is energietherapie en coaching. Deze combinatie kan je helpen als je bijvoorbeeld één of meer van de volgende situaties herkent:

  • Je hebt veel last van hoofdpijn.
  • Je voelt je moe en lusteloos, en kruipt het liefst vroeg onder de wol, of komt moeilijk uit bed.
  • Als je eenmaal in bed ligt, kom je niet in slaap en voel je je onrustig.
  • Je voelt je gestrest en kunt je niet goed concentreren op je werk.
  • Het wordt je allemaal te veel op je werk en het voelt alsof je tegen een burn-out aan zit.
  • Je voelt je somber en hebt last van depressiviteit.

Blokkades opheffen

We herkennen dit waarschijnlijk allemaal wel: je bent geconcentreerd aan het werk en opeens voel je dat iemand achter je staat, wat ook zo is. Of je wordt gebeld door iemand waar je al de hele dag aan denkt. Dit is allemaal energie. Ook je lichaam is energie en bestaat uit trillingen. Als energie niet meer vrijuit kan stromen in je lichaam, ontstaan blokkades. Die kunnen zich uiten in fysieke of mentale klachten. Door middel van aanrakingen om jouw energie te stimuleren, verdwijnen blokkades en kan de energie weer op de juiste manier door je lichaam stromen.

Beter in je vel

Energietherapeut Heidi van Paridon: ‘Lichamelijke blokkades worden vaak veroorzaakt door onderliggende mentale klachten. Het gaat dan bijvoorbeeld om patronen die je jarenlang in stand houdt maar die nu niet meer voor je werken. Het is dan zaak om die aan te pakken, anders blijft de klacht in stand. Als je last hebt van spanningen, kan dat te maken hebben met de situatie dat je je eigen grenzen niet goed kunt aangeven. Ik help je dan om je daarvan bewust te maken en om het anders aan te pakken. Ik coach dan rond de vragen ‘Wat maakt nou dat je je eigen grenzen niet goed aangeeft?’ en ‘Hoe zou je beter voor jezelf kunnen zorgen?’. Het uiteindelijke doel is dat je beter in je vel komt te zitten, zodat je je beste zelf wordt!’

‘Je krijgt meteen een opkikker’

‘De reden om naar Heidi toe te gaan was dat ik emotioneel in een zware periode zat, zowel privé als op mijn werk. Op een gegeven moment kreeg ik ook last van duizelingen. Heidi’s behandeling was heel ontspannend, waardoor je eigenlijk meteen een opkikker krijgt. In de dagen die volgden op de behandeling, merkte ik dat de duizelingen al wegbleven en ik me beter in balans voelde.’

Meer weten?

Bij Je beste zelf kun je terecht voor behandelingen op basis van energie therapie en intuïtief coachen om fysieke en/of mentale klachten te verhelpen.

Je beste zelf
Nieuwe Zeeweg 70B | 2202 HB Noordwijk | 06-10918789 |
heidi@jebestezelf.nl | www.jebestezelf.nl
Deel dit artikel