Bewegen

Kom van die bureaustoel af en ga bewegen!

29 november 2018
332
331
0

's Ochtends sta je op en stap je in de auto, waarna je jezelf via de parkeerplaats naar je bureaustoel verplaatst. Na je werk keer je weer terug naar je auto, om eenmaal thuis meteen achter de eettafel te gaan zitten en een lekkere maaltijd te verorberen. Na het avondmaal nestel je jezelf op de bank met Netflix. Echt niet dat jij na zo'n dag nog puf hebt om naar de gym te gaan!

Bewegen bij een zittend beroep

Als je een zittend beroep hebt, is het bovenstaande vast herkenbaar voor je. Het is vast geen nieuws voor je dat úrenlang zitten eigenlijk helemaal niet zo goed voor je is. Eén tip alvast is dan ook om gedurende je werkdag meer beweegmomentjes in te lassen. Ga in de middagpauze eens een half uurtje wandelen, en loop eens wat vaker zelf naar de koffieautomaat in plaats van je collega dat te laten doen (bij voorkeur degene die het verst van je vandaan is). En als je hulp inschakelt van een personal trainer in de uurtjes buiten je werk (ja, die zijn er echt), zorg je ervoor dat je fit wordt én blijft!

Voeding én trainen

Als je op eigen houtje gaat trainen in de sportschool, is er een grote kans dat je weinig progressie boekt en het sporten niet lang volhoudt. Om mooie resultaten te behalen, is het namelijk belangrijk om niet alleen te trainen, maar om ook rekening te houden met belangrijke factoren als voeding en herstel. Voeding is namelijk datgene waar je je gewicht mee onder controle kunt houden, en met trainen zorg je voor een sterk en krachtig lichaam. De wetenschappelijk onderbouwde methode bij Next Step Healthstudio integreert deze inzichten. Het doel van de trainers is om jou de beste versie van jezelf te laten worden.

Jouw stok achter de deur

Dat kan ook als je een erg drukke baan hebt. Zo kun je met twee uur trainen in de week meer resultaat boeken dan met vier keer bewegen in de sportschool. Hoe dat komt? De training heet niet voor niets ’training’: dat is iets anders dan bewegen. Natúúrlijk zijn er ook dagen bij waarop je gewoon wat minder motivatie hebt. Kan gebeuren: dan zijn er de trainers die voor jou een stok achter de deur vormen. En de trainingsvorm, die kies je lekker zelf! Of je het nou prettiger vindt om een-op-een te trainen, of om gezellig een vriend of vriendin mee te nemen, het kan allemaal! Hoe zit het met jou? Pak de sportieve draad op en word de beste versie van jezelf!

Meer weten?

Next Step Healthstudio is een sportstudio waar verschillende disciplines samenkomen. Je kunt er terecht voor personal training, small groep training en behandelingen/massages. Bij Next Step Studio staan persoonlijke ontwikkeling en begeleiding centraal.

Next Step Healthstudio
Theemsweg 83 | 3201 LT Spijkenisse | 06-20601510 |
info@nextstephealthstudio.nl | www.nextstephealthstudio.nl
Deel dit artikel