hypnotrilling

Minder onzeker door hypnotrilling

13 september 2019
422
421
2

Misschien was jij altijd al wel onzeker, durfde je als kind al niet op de voorgrond te treden. Had je het gevoel dat je zonder hulp of aanwijzingen eigenlijk niets goed kon. Daardoor voelde je je hulpeloos en waardeloos, maar hoopte je misschien dat later alles anders zou worden. Maar nu het 'later' is, is er eigenlijk niets veranderd. Je bent nog steeds diezelfde persoon, die diep in haar/zijn hart wel wil, maar simpelweg niet durft.

Onzeker en weinig eigenwaarde

En dat kan je behoorlijk dwarszitten. Als je onzeker bent, ga je bij uitdagingen er vanuit dat je het toch niet zal kunnen. Ook kan dit resulteren in vermijdingsgedrag: je gaat spannende zaken en leermomenten uit de weg om maar niet geconfronteerd te hoeven worden met dat gevoel. Ook kan het je dwarszitten in relaties met anderen. Vanuit onzekerheid en een laag gevoel van eigenwaarde kan het zijn dat je extra om bevestiging vraagt, omdat dat gevoel niet vanuit jezelf ontstaat. De keerzijde hiervan is dat anderen deze last niet willen of kunnen dragen, of in het zwartste scenario misbruik van je maken.

Verstoorde trilling

Als jij last hebt van je onzekerheid of van een laag gevoel van eigenwaarde, dan wil je daar misschien graag vanaf. En daarmee heb je in feite de eerste stap al gezet. Want jouw besluit om los te komen van jouw belemmerende patronen, is de enige manier waarop je tot daadwerkelijke verandering kunt komen. En de extra ondersteuning die je bij dit proces kunt gebruiken, komt uit misschien onverwachte hoek. Hay Tissen is sjamaan en werkt met klankschalen en klankbedden in zijn klankmeditatiecentrum Native Sounds. ‘Iedereen heeft een eigen natuurlijke trilling’, vertelt Hay. ‘Maar die trilling kan verstoord raken, waardoor klachten ontstaan. Daar kan ik bij helpen.’

Alles is energie

Hay legt uit: ‘Eigenlijk is alles energie, en alle energie heeft trilling. Geluid en licht zijn hier voorbeelden van, maar ook je gevoelens en je gedachten. En omdat trilling vooral in erg sterke relatie staat met geluid, kun je dit gebruiken om je eigen trillingen weer op de goede frequentie te brengen.’ Dit doet Hay met behulp van klankschalen en gongs. Door middel van de klanken en de trillingen die daardoor worden voortgebracht, kom je in een diep ontspannen staat. Ook wel ’trance’ genoemd.

Hypnotrilling

Door middel van een combinatie van hypnose en de klanken van de schalen en gongs helpt Hay je vervolgens nog dieper te ontspannen. Dit is hypnotrilling: een combinatie van hypnose en trilling tijdens de trance. Hierbij verdwijnt de eigen kritische mind. Je bent je oordeelloze zelf, en vanuit die staat kunnen vastgeroeste, oude patronen die dwarszitten uit je systeem worden gewerkt. Hay: ‘Deze methode is nieuw en bijzonder doeltreffend. Wij hebben het zelf in onze praktijk ontwikkeld.’

Wat aandacht krijgt, groeit

Maar ook kan Hay je leren werken met trilling door je eigen bewustzijn. Je eigen bewustzijn stuurt namelijk energie aan. Hay: ‘Daar waar je aandacht aan geeft, je bewustzijn dus, daar gaat energie naartoe. Met andere woorden, datgene waar je aandacht op gericht is, wordt groter. Dus, als jij bewust je aandacht richt op wat je kan helpen, kun je deze techniek ten positieve gebruiken. Zo is het erg nuttig om bewust je aandacht te richten op het herstellen van je verstoorde trilling. Door aandachtig de geluidsgolven te ervaren die voortkomen uit de klankschalen en gongs, help je jouw eigen trilling weer naar zijn natuurlijke staat. Daardoor ben je meer in balans, en kun je de negatieve patronen loslaten.’

Benieuwd geworden?

Hay Tissen is eigenaar van Klankmeditatiecentrum Native Sounds en houdt zich al van kinds af aan met natuurkrachten bezig. Healing bleek zijn roeping te zijn, hiervoor werkt hij met trillingsfrequenties in de vorm van onder andere klankschalen, klankbed, gongs en indianendrums. Afhankelijk van de klacht wordt er een specifiek instrument uitgekozen. Hay Tissen vertelt: ‘Ik geniet elke keer weer wanneer ik zie hoe mensen zich met hun lichaam in gezondheid kunnen verbinden door innerlijke rust.’ Neem gerust contact op, Hay denkt graag met je mee.

Meer weten?

Het klankmeditatiecentrum Native Sounds van Hay Tissen is een klankmeditatiecentrum dat zich richt op het sjamanisme. Afhankelijk van het soort klacht past Hay diverse sjamanistische of Tibetaanse behandelingen toe. Kom en laat je meevoeren in de droom. Word één met de klank!

Klankmeditatiecentrum Native Sounds
Oude Kerkstraat 3 | 5861 BM Wanssum | 06-23432766 |
info@haytissen.nl | www.haytissen.nl
Deel dit artikel