klankbed

Echt even ontspannen? Denk eens aan een klankbed!

29 juli 2019
485
484
3

Het is de vakantieperiode. Misschien kijk je al langere tijd reikhalzend uit naar tijd voor jezelf en wat rust. Lekker met de benen languit en boeken lezen, dutjes doen, uitwaaien. Dan ben je na een week of drie totaal opgeladen en kun je het dagelijkse leven vol energie weer aangaan. Ten minste, dat is het ideaal. Maar uit de praktijk blijkt dat het niet helemaal zo werkt.

Ontspannen worden

Want als je met stressgevoelens op vakantie gaat, kan het best zijn dat je die opgebouwde spanning maar moeilijk los kunt laten. Je blijft je gejaagd voelen, of krijgt misschien lichamelijke klachten. En lukt het je wel om tot rust te komen? Dan is het natuurlijk weinig realistisch om te verwachten dat drie weken uitblazen op het strand ervoor zorgt dat je een heel jaar op de toppen van je kunnen presteert.

Trillingsmassage

Met andere woorden, ontspannen is gedurende het hele jaar belangrijk om je fit en gezond te blijven voelen. Een manier om dat voor elkaar te krijgen is met een klankbed. Op het klankbed krijg je een trillingsmassage die helpt belemmerende gedachten en emoties los te laten. Doordat je lichaam en geest worden gekalmeerd kom je in een diep ontspannen staat, waarin je je rustig en vredig voelt.

55 snaren

Hay Tissen is sjamaan en voert in zijn Klankmeditatiecentrum Native Sounds klankbedmassages uit, en vertelt hoe het precies te werk gaat. ‘Natuurlijk beginnen we een sessie allereerst met een gesprek en een kop koffie of thee. In dat gesprek brengen we in kaart waar iemand precies last van heeft. Wanneer we gaan beginnen, neem je op het klankbed plaats. Het klankbed is een bed met daaronder 55 snaren afgestemd op dezelfde toon.’

Blokkades opheffen

Hay vertelt dat die tonen de sleutel zijn in deze behandeling. ‘Het idee is namelijk dat je natuurlijke trilling geblokkeerd is geraakt wanneer je je met geestelijke of lichamelijke klachten kampt. Door de tonen van het klankbed worden die blokkades opgeheven en weer in balans gebracht. Dit gebeurt doordat de trillingen die door de snaren ontstaan tot op celniveau in het lichaam worden overgebracht. Zo komen lichaam, geest en ziel weer in balans met elkaar.’

Allerlei doeleinden

Een klankbedmassage is dus uitermate geschikt voor iedereen die meer ontspannen in het leven wil staan. Maar dat is niet de enige klacht waarbij een klankbed uitkomst kan bieden. Ook bij andere problemen is deze behandelmethode effectief, zoals bijvoorbeeld bij:

Benieuwd geworden?

Hay Tissen is eigenaar van Klankmeditatiecentrum Native Sounds en houdt zich al van kinds af aan met natuurkrachten bezig. Healing bleek zijn roeping te zijn, hiervoor werkt hij met
trillingsfrequenties in de vorm van onder andere klankschalen, klankbed, gongs en indianendrums. Afhankelijk van de klacht wordt er een specifiek instrument uitgekozen. Hay Tissen vertelt: ‘Ik geniet elke keer weer wanneer ik zie hoe mensen zich met hun lichaam in gezondheid kunnen verbinden door innerlijke rust.’ Neem gerust contact op, Hay denkt graag met je mee.

Meer weten?

Het klankmeditatiecentrum Native Sounds van Hay Tissen is een klankmeditatiecentrum dat zich richt op het sjamanisme. Afhankelijk van het soort klacht past Hay diverse sjamanistische of Tibetaanse behandelingen toe. Kom en laat je meevoeren in de droom. Word één met de klank!

Klankmeditatiecentrum Native Sounds
Oude Kerkstraat 3 | 5861 BM Wanssum | 06-23432766 |
info@haytissen.nl | www.haytissen.nl
Deel dit artikel