Bedenk: klachten zijn nooit normaal!

30 oktober 2017
468
502
0

Mensen lopen vaak met klachten waarbij geen duidelijke oorzaak te vinden is. Er is al van alles geprobeerd om de klachten te verminderen, maar niks helpt. De klachten worden al snel als gewoon gezien en men leert hiermee omgaan.

Wendy Dona

Klachten zijn niet normaal

Eigenlijk is dat jammer. Klachten zijn niet normaal: je kunt ze zien als een boodschap van je lichaam dat er iets aan de hand is. Maar wat moet je daaraan doen? De voeten weerspiegelen het hele lichaam. Door het masseren van de reflexzones, meridianen en acupunctuurpunten op de voeten, benen en knieën vanuit de Chinese geneeskunde, wordt de hele mens geprikkeld tot reactie.

Unieke combinatie

Wendy werkt met zowel de Chinese methodes als Westerse technieken: deze unieke combinatie resulteert in de complete behandelmethode voetreflexPlus. Je kunt bij Wendy terecht voor pijnklachten, maar ook bij psychische klachten en chronische ziekten.

Ongeneeslijk ziek

Wendy: ‘Ik heb ervaren dat ik veel kan betekenen voor mensen die (ongeneeslijk) ziek zijn. Genezen door middel van massage is niet mogelijk, maar er zijn veel positieve dingen die ik wél kan bereiken met massage. Iemand die ongeneeslijk ziek is of midden in een behandeling zit, is vaak onzeker, angstig en gestrest. Ik kan mensen ontspanning bieden, waardoor ze minder stress en angst ervaren en beter slapen.’

Geen patiënt maar mens

‘Ik herstel het contact met hun lichaam, waardoor ze ervaren dat hun lichaam ook nog prettig kan aanvoelen na alle medische aanrakingen. Met een massage worden ze weer als mens benaderd en niet als een patiënt.’

Zorg, aandacht, warmte, contact

‘Een ander belangrijk aspect van massage is dat cliënten hun verhaal kwijt kunnen als ze dat willen. Zorg, persoonlijke aandacht, warmte en contact helpen de cliënt om in verbinding te blijven met zijn omgeving. Het is mijn missie om met ontspannende zorg evenwicht te brengen in het lichaam van mijn cliënt, want je lichaam is je huis zolang je leeft!’, besluit Wendy.’

Voetreflexmassages in Vicky Brownhuis

Vanaf 1 oktober 2017 gaat Wendy vrijwillig voetreflexPlusmassages geven in het Vicky Brownhuis in Den Bosch, het inloophuis voor volwassenen en kinderen met kanker en hun naasten. In dit huis wordt extra aandacht besteed aan de psychosociale aspecten van kanker en Wendy draagt daar met haar massages heel graag haar steentje aan bij.

Meer weten?

Bij Wen-Qi praktijk voor voetreflexplus & ontspanning ben je aan het juiste adres voor verlichting van verschillende klachten. Eigenaresse Wendy Dona biedt diverse behandelingen aan: westerse en Chinese voetreflex, therapeutische voetreflexbehandelingen en een aantal massages.

Voetreflexpraktijk Wen-Qi - Wendy Dona
Sportlaan 53 | 5242 CP Rosmalen | |
info@wenqi.nl | wenqi.nl
Deel dit artikel