kickboksen

Kickboksen als total body work-out!

16 augustus 2019
408
408
0

Net als de meeste mensen wil jij graag een goede conditie en een bijbehorend fit en strak lijf. Maar nét als de meeste mensen vind jij het best lastig om jezelf van je bank of bureaustoel af te slepen en je (met regelmaat) in je sporttenue te hijsen. Of wie weet train je al zelf, maar lukt het je niet om je doelstellingen te behalen of vind je er stiekem gewoon niets aan, zo op je eigen houtje. Geef de moed niet op: hulp is onderweg!

Kickboksen

Want wat jij nodig hebt, is een stok achter de deur! Daarnaast is het ook slim om een sport uit te kiezen waar jij energie uit haalt en die uitdagend genoeg is. Tijd om het beste van twee werelden met elkaar te verenigen. Jouw eigen personal kickbokstrainer! Waarom zou je nou gaan kickboksen? In tegenstelling tot veel andere sporten is dit een echte total body work-out, waarbij alle spieren in je lijf worden getraind. En naast het trainen van je conditie, stabiliteit, coördinatie en spierkracht, werk je ook aan je mentale fitheid. Met kickboksen verzet je namelijk je gedachten. Je kunt je even afreageren en daarna ben je weer helemaal zen.

Kickbokstraining

Nog niet overtuigd? Wist je dat je met een intensieve kickbokstraining wel tussen de 400 en 800 calorieën kunt verbranden? Dan de voordelen van een personal trainer. Júist op die momenten dat jij niet vooruit te branden bent, zorgt hij of zij dat hij in actie komt. Samen zorgen jullie ervoor dat jij op een realistische en uitdagende manier je doelen bereikt. Bovendien krijg je door de aanwijzingen en tips van de personal trainer alle sportoefeningen tot in de puntjes onder de knie. Ook goed voor je zelfvertrouwen dus!

Voor élk niveau!

Goed om te weten is dat de personal kickbokstrainingen toegankelijk zijn voor iedereen, en dat je op elk niveau kunt instappen. Bang om te worden gedrild hoef je niet te zijn: de sfeer is positief, en de trainer maakt elke work-out leuk en afwisselend. Tijdens het kickboksen wordt gebruik gemaakt van het trapkussen en de bokszak, en de verschillende technieken oefen je samen met je personal trainer. Het is ook mogelijk om de kickbokstraining in een groep te volgen. Tijdens de Group Training Kickboxen (locatie Cornelis Krusemanstraat 7) train je samen met maximaal elf andere enthousiastelingen. Wil je liever op een andere manier intensief aan de slag met je sportieve doelen? Ook dan staat de personal trainer voor je klaar. Of probeer eens een leuke training bij Training Zuid, zoals een bootcamptraining!

Voordelen!

Dit betekent de training bij Training Zuid voor jou!

  1. Mooie resultaten. Deze bereik je dankzij de ervaren trainers en bewezen effectieve trainingsmethoden.
  2. Het bereiken van je doelen. Word fit én verlies gewicht!
  3. Flexibiliteit. Train op de momenten dat het jóu uitkomt.
  4. Variëteit. Door het scala aan trainingsmethoden verveel jij je nooit.
  5. Privacy. Tijdens de personal training werk je in een studio met alleen drie of vier andere personal trainers
  6. Plezier. Het werken aan een gezonde leefstijl wordt leuk!

Wist je dat…

…je bij Training Zuid ook op de juiste plek bent voor bootcamp, kickboksen (ook voor kids), personal training, Pink Boxing, kickboxing 18+ ladies only, Barre, en fitness voor senioren?

Meer weten?

Bij Training Zuid ben je op het juiste adres om de fitste versie van jezelf te worden! Je kunt kiezen voor personal training of groepslessen. Denk bij groepslessen aan kickboksen, bootcamp, ballet fitness, zaktraining of essentrics.

Group Training Zuid
Cornelis Krusemanstraat 7 | 1075 NB Amsterdam | 06-52322471 |
letsgo@trainingzuid.nl | www.trainingzuid.nl

Personal Training Zuid | Koniginneweg 69 | 1075 H Amsterdam | 06-55855860 | rob@trainingzuid.nl

Deel dit artikel