zwangerschap

Jouw zwangerschap verdient goede begeleiding

9 augustus 2017
276
343
0

‘Zwanger zijn’ en ‘bevallen’ zou je kunnen zien als een life event dat de nodige aandacht verdient. Het is een bijzondere periode in je leven waar je, bij een goede begeleiding van je zwangerschap en het bevallen, met veel plezier op terugkijkt. We zijn blij dat we jullie hierbij mogen helpen.

Kleinschalig duopraktijk

De geboortezorg in de regio gaat veranderen. Dat heeft ons doen besluiten om een nieuwe weg in te slaan. We hebben voor begeleiding zwangerschap en begeleiding bevallen gekozen voor een kleinschalige duopraktijk met veel tijd en persoonlijke aandacht voor onze cliënten. We begeleiden thuisbevallingen en baringen in het Geboortehotel.

Persoonlijke band

Met veel genoegen kijken we terug op het afgelopen jaar. De groei zit er goed in én we nemen nog steeds de tijd. Dat werkt erg fijn. Tijdens het spreekuur zien we alle zwangeren (en hun partners) ongeveer even vaak. Wanneer de bevalling zich aandient, kennen we iedereen persoonlijk en dat versterkt de band. Ook na de bevalling blijven we veelal contact houden met het nieuwe gezin. Het is heerlijk om er te kunnen zijn voor de zwangere vrouw in deze belangrijke periode van hun leven.

Gezellig

Bij de start van Verloskundigenpraktijk Groei Purmerend hebben we spreekuur gedraaid bij Fysiotherapie Purmer-Zuid en 1-2 Move. Inmiddels hebben we onze eigen gezellige praktijkruimte op de eerste verdieping van het Kennedyplein. Daar houden we op verschillende dagen spreekuur, waaronder ook een avondspreekuur.

Meer weten?

Op onze site kun je veel informatie vinden; zo ook het inschrijfformulier voor de intake. Deze eerste controle zal ongeveer 5 kwartier duren. Voor de daaropvolgende controles trekken we een half uur uit. Je mag je ook telefonisch aanmelden. Een verwijzing heb je niet nodig.

Verloskundigenpraktijk Groei Purmerend
Deel dit artikel