Jouw huid weer mooi en gezond

31 oktober 2018
335
335
4

Sommige problemen met je huid laten zich niet oplossen met een eenvoudige crème of iets dergelijks. Daarvoor is specialistische hulp nodig: de hulp van een huidspecialist! Hij/zij weet vaak precies welke problemen je hebt en welke behandeling daar het beste bij helpt.

Onzeker door acne

Acne is een aandoening van het haartalgkliercomplex. Talgklieren monden uit in een haarzakje, en wanneer de talgklieruitgang verstopt raakt, ontstaat acne. Wat kan je doen? Het allerbelangrijkste is dat je een behandeling krijgt die is afgestemd op jouw huid. Je moet ernaar laten kijken door iemand die er verstand van heeft en tijd maakt voor jou. Zo voel jij je weer zelfverzekerd en zijn sociale activiteiten niet langer confronterend. Je staat ’s ochtends op met een goed gevoel en dat neem jij de hele dag met je mee!

Acnebehandeling

Acne op jonge en oudere leeftijd is goed te behandelen. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk. De medewerkers van FIJI Clinic zijn daar medisch in opgeleid. Ze werken met verschillende peelings van TCA, glycol, salicylzuur of combinaties daarvan, en natuurlijk Environ® vitamine A. FIJI is ANBOS-gecertificeerd voor acne, voor eventuele vergoedingen bij de zorgverzekeraar. Ook littekens en icepicks kan je behandelen. Tijdens een intake wordt gebruik gemaakt van de huidscan, waardoor veel aandoeningen duidelijker worden en dus beter behandeld kunnen worden. Acnebehandelingen in het gezicht worden vergoed door de zorgverzekeraar.

Verjong je huid met Environ®

Naarmate je ouder wordt, wordt ook de celdeling van jouw huid trager, met als gevolg dat er een ophoping plaatsvindt van dode huidcellen. Daarnaast nemen de celfuncties af, waardoor je huid droger kan worden en ruwer kan aanvoelen. Zo onstaan er meer lijntjes, rimpels en pigmentvlekken. FIJI Clinic werkt voor huidverjonging onder meer met producten van Environ®, een pionier in het gebruik van een hoge dosering effectieve vitamine A en antioxidanten. Zonder vitamine A is een mooie en gezonde huid niet mogelijk. Een behandeling met de Dermapen is een veilige, hygiënische en effectieve manier om voor huidverbetering te zorgen, waarbij de huid vernieuwd en verfraaid wordt.

Bindweefselmassage

Ook met bindweefselmassage kun je ervoor zorgen dat je huid er beter uitziet. Bindweefselmassage is een intensieve massagetechniek, die gericht is op verbetering van de huidconditie en het herstelvermogen van de huid. Door de massage wordt de onderste laag van het huidweefsel geprikkeld en worden het onderhuidse bindweefsel en verklevingen losgemaakt. Hierdoor verbetert de doorbloeding en worden er nieuwe collagene en elastine vezels aangemaakt, zodat je huidconditie en -elasticiteit verbeteren. Bindweefselmassage is als het ware topsport voor je huid!

Laserontharing

Jouw hoofdhaar koester je. Op andere delen van je lichaam ben je haargroei liever kwijt dan rijk. Je bent klaar met het drama dat ontharen heet. Kan dat nu echt niet anders? Ja, dat kan anders, en wel met laserontharing! De Soprano ICE Platinum laser is de snelste en veiligste laser van dit moment. De nieuwste techniek maakt het ontharen bijna pijnloos én daarbij is de laser is geschikt voor alle huid- en haartypes, dus ook de donkere huid. De laser produceert een krachtige, hooggeconcentreerde en zuivere laserstraal. De energie van deze laserstraal wordt in het pigment van de haarwortels omgezet in warmte, waardoor de haarwortels zodanig beschadigd raken dat nieuwe haargroei niet meer mogelijk is. De huid raakt hierbij niet beschadigd. De haren in de groeifase zijn het meest gevoelig voor het laserlicht. Dit komt doordat de haarzakjes in deze fase pigment of melanine bevatten.

Verschillende soorten waxtechnieken

FIJI Clinic is expert op het gebied van ontharing en beschikt over 4 verschillende lasers. Bovendien beheersen de huidspecialisten ook alle soorten waxtechnieken. Lukt het je dus niet bij FIJI Clinic om van je ongewenste haren af te komen, dan lukt het nergens!

Pigmentvlekken aanpakken

Als je last hebt van pigmentvlekken (of grove poriën of rimpels), dan is een peeling een prima manier om een mooiere huid te krijgen. Bij een peeling wordt de bovenste huidlaag met behulp van een (fruit)zuur verweekt, waarna verhoornde huidlagen verdwijnen. De peeling zorgt voor een versnelde celdeling, waardoor de oude huidcellen worden afgestoten, en zo ontstaat er een nieuwe huidlaag. Je huid heeft na een peelingkuur een andere structuur. Je huid wordt egaler, strakker en ziet er gladder uit, en dat blijft zo voor langere tijd! Ook de laser kan uitkomst bieden bij pigmentvlekken.

Meer weten?

FIJI Clinic bestaat sinds 1996. Je kunt er terecht voor exclusieve huidverzorgingsbehandelingen, permanente ontharing, anti-agingbehandelingen, visagie en voor bijvoorbeeld een ontspannende massage. Onder leiding van huidspecialiste Mascha Eskes voeren de huidspecialisten resultaatgerichte specialistische behandelingen uit. Ze werken met de nieuwste generatie huidverbeterende apparatuur en producten en zijn daarin opgeleid.

FIJI Clinic
Mauritsstraat 8 | 5616 AA Eindhoven | 040-2377334 |
info@fijifeelgood.nl | www.fijifeelgood.nl
Deel dit artikel