droomfiguur

Jouw droomfiguur mét een stralende huid

17 september 2018
312
312
0

Je bent lekker afgevallen, maar die laatste probleemzones krijg je maar niet weg. Ook al sport je, let je op je voeding en drink je voldoende water, toch lukt het niet om van je lovehandles en je buikje af te komen. Dat droomfiguur lijkt dan ineens verder weg dan ooit. Met een beetje extra hulp kun je het toch terugkrijgen!

Afslanken

Met het Jett Thermo & Shock Wave system ‘smelten’ die probleemzones als sneeuw voor de zon en heb jij je droomfiguur in slechts 9 weken terug! En na die 9 weken werkt de behandeling nog 6 maanden door, waardoor het resultaat nóg beter wordt! De combinatie van schokpulsgolven en elektrische golfvormen die enerzijds tegelijkertijd in het weefsel worden overgedragen en temperatuurverschillen van 4 tot 39,5 graad Celsius anderzijds zorgen ervoor dat ingekapselde vetcellen vernietigd worden en snel worden afgevoerd.

Littekenweefsel

Daarnaast gebeurt er trouwens nog veel meer: de vorming van nieuw collageen wordt gestimuleerd, waardoor je huid steviger, flexibeler en gladder wordt. Littekenweefsel wordt gehermodelleerd en striae en cellulite verminderen. Het systeem werkt met temperatuurverschillen van 4 tot 39,5 graad Celsius, elektrostimulatie en radiofrequentie geluidsgolven.

Een oppepper voor je huid

In de zomer heeft je huid heel wat te verduren gehad. De zon en warmte hebben je huid uitgedroogd en dit werkt huidveroudering in de hand. Je velletje kan dus wel een flinke oppepper gebruiken en heeft aan alleen een masker of een anti-rimpelcrème niet genoeg.

Anti-verouderingsbehandeling

Microneedling in combinatie met RF-warmte (warmte door radiofrequentie) is de meest effectieve anti-verouderingsbehandeling. Het stimuleert de aanmaak van lichaamseigen collageen, waardoor rimpels, hangende huid en littekens aanzienlijk minder zichtbaar worden. De behandeling is voor elk huidtype geschikt, geeft bewezen resultaat en vraagt een minimale hersteltijd. Het doet geen pijn en geeft geweldige resultaten in de strijd tegen huidveroudering en rimpels.

Huidverbetering

Door RF op een andere manier toe te passen, is het ook in te zetten bij acne, het verwijderen van littekens, striae, het verwijderen van diepe rimpels en het verstrakken van de kaaklijn en wangen. Deze behandeling vereist een hersteltijd van 7 dagen en kan wat gevoelig zijn. Dit hangt geheel af van het huidtype. Benieuwd naar deze behandeling? Bij Jett Plasma Lift Enschede ben je aan het juiste adres!

Meer weten?

Bij Jett Plasma Lift ben je aan het juiste adres voor infraroodtraining, cavitatie, figuur coaching, firming booster, i-ipo, styling capsule en vacuslim. Alle behandelingen zijn gericht op figuurverbetering.

Jett Plasma Lift
Galvanistraat 37 | 7651 DH Tubbergen | 0546-727023 |
info@jettplasmalift.nl | www.jettplasmalift.nl

Burgemeester Edo Bergsmalaan 8 | 7512 AD Enschede | 053-5738014

Deel dit artikel