streefgewicht

Je streefgewicht halen was nog nooit zó makkelijk

1 december 2018
395
395
0

Waarom is afvallen zo moeilijk? Omdat je voedingsmiddelen uit je menu schrapt of ineens heel anders gaat eten. En dat is iets wat heel moeilijk vol te houden is. Het gaat om je mindset, inzicht en het veranderen van je eetgewoontes. Voedingsconsulent Hella Biemans helpt je daarbij.

Je wilt van die overtollige kilo’s af!

Je bent er he-le-maal klaar mee! Het moet nu maar eens afgelopen zijn met die extra kilo’s. Een woord als ‘lovehandles’ klinkt dan wel heel leuk, maar jij bent ze liever kwijt dan rijk. De diëten die je tot nu toe geprobeerd hebt, hebben niet tot blijvend succes geleid, en ook met sporten haalde je niet het beoogde effect. Wat valt er nu nog te doen, als je al zo’n beetje alles hebt geprobeerd, om je oude figuur weer terug te krijgen?

Hoe vind je die langdurige balans

Het is niet eerlijk. Je beste vriendin kan alles eten wat ze maar wil en komt nooit een grammetje aan, terwijl jij al zwaarder lijkt te worden als je alleen maar naar eten kíjkt! Misschien gaat je gewicht al jaren op en neer zonder dat je er een langdurige balans in vindt of wellicht nadert de overgang (of zit je er midden in) en begin je langzamerhand steeds zwaarder te worden, zonder dat je je voedingspatroon veranderd hebt. Hoe houd je je gewicht in balans? Kun je dat alleen maar bereiken door de rest van je leven op een wortel te knabbelen en alle dagen in de sportschool te zwoegen? Je moet toch ook nog een beetje kunnen genieten!

Je kunt blijven genieten van eten

Toch hoeft afvallen helemaal niet zo ingewikkeld te zijn om je streefgewicht te bereiken, weet gediplomeerd gewichts- en voedingsconsulent Hella Biemans. ‘Er bestaan veel fabels en mythes over voeding. Ik help je om etiketten te leren lezen, zodat je leert waar je op moet letten bij het kiezen van producten. Zo kun je echt aan de slag met je voedingspatroon en ontstaat er een gezonde relatie met eten.’

Diëten helpen niet, een andere leefstijl wél

‘Zie afvallen niet als een dieet, maar juist als een andere leefstijl’, vervolgt voedingsconsulent Hella. ‘Je hoeft het roer niet helemaal om te gooien. Soms zijn kleine aanpassingen genoeg. En je kunt gewoon blijven genieten van eten. Misschien vind je het zelfs wel lekkerder! Ik geef je tips, handvatten en gezonde recepten. Met gewoon gezonde voeding en kleine stappen gaan we richting jouw streefgewicht.’

Samen afvallen is makkelijker én leuker

Misschien is er iemand in je omgeving die ook wil afslanken. Met je partner of vriend(in) afvallen is altijd gemakkelijker. Je vindt steun aan elkaar én je kunt elkaar stimuleren. Als je samen hetzelfde huis deelt, is het ook nog eens handiger, want je hoeft maar één keer te koken. Je kinderen kunnen trouwens ook gewoon meegenieten, want gezond eten heeft niets met diëten te maken.

Weer lekker in je vel

Hella is niet alleen een voedingscoach en -consulent die hulp biedt bij afvallen, maar ze heeft zich in nog meer behandelmethodes gespecialiseerd waardoor jij weer lekker in je vel kunt zitten:

  • brainspotting voor het verwerken van trauma’s en negatieve herinneringen
  • figuurcorrectie, waardoor hardnekkige vetophopingen verdwijnen en de huid strakker wordt
  • anti-rimpelbehandelingen
  • beautybehandelingen
  • compressietherapie bij oedeem en slechte doorbloeding

Goed om te weten: vergoeding

Omdat Hella gediplomeerd gewichtsconsulent is en bij de BGN is aangesloten, worden de consulten veelal (gedeeltelijk) vergoed door je zorgverzekeraar!

Meer weten?

Je kunt bij Happy Body 4U terecht voor brainspotting, figuurcorrectie, voedingscoaching, antirimpelbehandelingen en compressie therapie. Gezonde aandacht voor jezelf!

Happy Body 4U
Walplantsoen 14 | 3961 CA Wijk bij Duurstede | 06-10468987 |
hella@happybody4u.nl | www.happybody4u.nl
Deel dit artikel