Je lichaam kan wel wat extra hulp gebruiken!

6 november 2018
353
352
0

Oeps! Dat leuke jurkje dat je vorig jaar in de winter graag aanhad, zit niet meer als gegoten. Een te uitbundige zomer heeft wat vetrandjes rond je taille, kipfiletjes onderaan je bovenarmen en een beginnende onderkin achtergelaten. Je huid kan trouwens ook wel een oppepper gebruiken, want je signaleert steeds meer lijntjes in je gezicht. Misschien moet je je lichaam maar eens verwennen met een flinke boost. Als je dan toch bezig bent: pak dan ook gelijk die ongewenste haargroei aan. Deze tijd van het jaar is hét perfecte moment om daarmee te starten.

Weer lekker strak in je lichaam

Je kleren beginnen hier en daar te strak te zitten. Eigenlijk wil je van die vetrandjes af, want anders kan jij dat leuke jurkje niet meer aan en pas jij niet meer in je favoriete broek! Er is gelukkig een oplossing hiervoor: cryolipolyse. Dit is een nieuwe manier van het aanpakken van lokaal vet bij je probleemgebieden, zoals je onderkin, armen, benen, buik, billen of taille. Bij deze methode worden vetcellen afgekoeld tussen de 0 en -11 graden. Deze zullen bevriezen en op een natuurlijke manier door je lichaam afgebroken. Je huid wordt strakker en steviger!

Een jongere uitstraling

Bij het ouder worden vermindert de aanmaak van collageen en elastine. Deze lichaamseigen stofjes zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van je huid. Het resultaat is dat je huid slapper wordt en er rimpels gaan verschijnen. Ook kun je te maken krijgen met (frons)rimpels, een onzuivere huid of volumeverlies van je huid. Echter, wanneer je de aanmaak van deze stofjes weer stimuleert, krijgt je huid weer een jeugdiger uitstraling en kun je de genoemde problemen aanpakken. Dit resultaat kun je op een heel mooie en prettige manier bereiken door behandeling met een ‘no needle mesogun’.

Mesotherapie

Met mesotherapie breng je, door het maken van heel fijne prikjes, werkstoffen ín je huid. Een nieuwe ontwikkeling is de ‘no needle mesotherapie’, waarbij (de naam zegt het al) niet meer in je huid geprikt wordt. Door een speciaal systeem worden je celmembranen tijdelijk doorlaatbaar gemaakt, zodat de actieve werkstoffen rechtstreeks tot in de celkernen worden opgenomen. Het resultaat is geweldig: je huid wordt gladder, egaler en grove poriën en lijntjes verdwijnen of worden minder diep. Je huid voelt steviger en soepeler aan. Je gaat er mooier uitzien en krijgt een jongere uitstraling. En dat al gelijk na de eerste behandeling!

Start nu met definitief ontharen!

Wanneer jij je straks in de zomer geen omkijken meer wilt hebben naar ongewenst haargroei, is dít het moment om met definitief ontharen te beginnen. Al je haren bevinden zich namelijk niet in dezelfde groeifase en daardoor is een aantal behandelingen, met tussenpozen van zes weken, nodig. Ook is het verstandig om je huid na een behandeling goed tegen de zon te beschermen en dat is in de herfst en winter nu eenmaal makkelijker.

Ongewenste haren worden verwijderd

Bij Jett Plasma Lift Nederland in Enschede wordt voor definitief ontharen gebruikgemaakt van de Diode Laser 3 wave 808 NM. Hiermee kunnen alle ongewenste haren op alle delen van het lichaam verwijderd worden, en dat op een veilige en pijnloze manier. Het grote voordeel van dit apparaat is dat het toepasbaar is op ieder huidtype en, in tegenstelling tot veel traditionele behandelingen die alleen donkere haren verwijderen, het ook rode, blonde, grijze en donsharen verwijdert. De energie van het apparaat wordt veilig naar de haarwortel geleid. De lichtstraal warmt het haarzakje op, waardoor dit wordt kapotgemaakt. Op die plek kan geen haarzakje meer ontstaan.

Voordelen

De voordelen van de Diode Laser 3 wave 808 NM zijn:

  • zichtbaar resultaat al na 1 à 2 weken
  • behandelingen kunnen het hele jaar worden uitgevoerd
  • geen bijwerkingen
  • veilig voor de huid
  • pijnloos
Meer weten?

Bij Jett Plasma Lift ben je aan het juiste adres voor infraroodtraining, cavitatie, figuur coaching, firming booster, i-ipo, styling capsule en vacuslim. Alle behandelingen zijn gericht op figuurverbetering.

Jett Plasma Lift
Galvanistraat 37 | 7651 DH Tubbergen | 0546-727023 |
info@jettplasmalift.nl | www.jettplasmalift.nl
Burgemeester Edo Bergsmalaan 8 | 7512 AD Enschede

 

Deel dit artikel