huid

Je huid schreeuwt om hulp!

21 augustus 2018
416
416
0

Heb jij ook zo heerlijk genoten van de zomer? Voor wat zonneschijn hoefde je dit jaar niet eens naar een warm land! De zon en de hoge temperaturen hebben je een mooie bruine kleur gegeven, maar ze hebben ook nog wat anders gedaan met je huid. Als je er een microscoop op zou richten, zou je zien dat je huid grote behoefte heeft aan hydratatie en voeding. Je huid 'schreeuwt' om hulp en kan wel een flinke boost gebruiken! Voor welke oppepper kies jij?

Anti-aging

Geef je huid een boost met de hydratatiebehandeling van La Colline. Deze producten richten zich op fijne lijntjes, rimpeltjes, de gevoelige en droge lijn. Je huid wordt gehydrateerd, steviger, voller en zachter! Lijntjes verminderen aanzienlijk en je huid ziet er stralender en frisser uit. De behandelingen van La colline zijn een combinatie van Zwitserse technieken, Aziatische massagegrepen en het CMAge Complex en zorgen voor het stilzetten van de biologische klok van je huidcellen.

Van binnen

De verzorging van je huid is er belangrijk, maar de basis van een stralende huid begint bij wat je binnenkrijgt. Door tien dagen lang een voedingsdagboek bij te houden, krijgt je een overzicht van de inname van vitaminen, mineralen, koolhydraten, eiwitten, vezels en vetten. Op basis van dit overzicht en jouw doelen krijg je een voedings- en suppletieadvies dat gebaseerd is op jouw huidbehoeften en gezondheid.

So Up Reloaded

De zon versnelt het verouderingsproces van je huid en daarom heeft de opbouw van collageen een stimulatie nodig. Met de So Up Reloaded techniek voelt het of je een wellnessbehandeling ondergaat terwijl het resultaat eruitziet als een facelift. Je huid wordt van binnenuit gereinigd van afvalstoffen en deze worden sneller afgevoerd. De aanmaak van bindweefselcellen wordt geactiveerd waardoor zich nieuwe collagene en elastinevezels vormen en spiervezels krijgen meer volume. Al na één behandeling zie je duidelijk verschil! Wil je meer effect? Kies voor kuurverband.

Peeling

Tijdens een peeling wordt er op een gecontroleerde manier een dun laagje huid verwijderd. Oneffenheden, fijne rimpeltjes, acne of littekens worden daardoor minder zichtbaar. Sinds kort is Beauty All In gecertificeerd om de nieuwste technoceutical specialistische level 3-behandelingen van het gerenommeerde merk Dr. Murad uit te voeren. Met deze producten worden je huidcellen weer opgeladen. Hierdoor kunnen ze het vocht weer goed vasthouden waardoor er gezonde cellen gecreëerd worden. Met de herstellende ingrediënten die de weerstand en weerbaarheid van de huid verhogen, wordt er letterlijk een vitaminebommetje losgelaten op je gezicht.

Advies op maat

Duizelt het je een beetje bij het lezen over al die mogelijkheden? Er zijn ook zoveel technieken om je huid de boost te geven die hij verdient. Geen nood: bij Beauty All In kunnen ze je uitstekend adviseren wat jouw huid nodig heeft. Een advies dat helemaal is afgestemd op jouw huid, wensen en doelen. Maak een afspraak voor een vrijblijvende huidanalyse. Jouw huid verdient immers alleen het beste?

Meer weten?

Beauty All In is een huid- en lifestylecenter in Alphen aan de Rijn. De salon is gespecialiseerd in het optimaliseren van de conditie van je huid. Je kunt er terecht met huidproblemen zoals: droge huid, acne, rosacea en nog veel meer.

Beauty All In
Australiëlaan 9 | 2408 BN Alphen aan den Rijn | 0172-490633 |
alphen@beauty-all-in.nl | www.beauty-all-in.nl
Deel dit artikel