Haar

Je haar is je kroon die je nooit afdoet

15 november 2018
557
556
4

Je bent op en top voorbereid op die belangrijke presentatie, businessmeeting of (netwerk)borrel. Je hebt een mooie outfit aan, je hebt je visitekaartjes bij de hand en je kent je pitch uit je hoofd. Maar dan is er nog één ding… Je haar! Het is zo futloos en pluizig, op die manier blaas je natuurlijk niemand omver. Help!

Futloos en pluizig haar

Was jij maar zo’n vrouw uit een Amerikaanse film of serie, want dan zouden er nóóit dagen bij zitten met slecht haar. Met je hakken zou je paraderen over de straten van New York. Aktetas om je schouder, in de ene hand een beker koffie en in de andere hand je telefoon. Je werpt wat nieuwsgierige blikken in de ruiten van winkels die hun mooiste kleding, schoenen, tassen en sieraden etaleren. Maar jouw bestemming zit nog iets verder: die blowbar op de hoek. Hier kun je gewoon even in je werkpauze naar binnen wippen om die futloze, pluizige bende op je hoofd om te toveren tot een volumineuze, pluisvrije bos haar door magische föhns. Binnen dertig minuten keer je weer zelfverzekerd terug naar je werk, klaar om iedereen te verpletteren.

Goed nieuws!

Dit bovenstaande droomscenario kan werkelijkheid worden. En hoewel we in dit geval van een businessmeeting uitgaan, zijn er natuurlijk nog veel meer gelegenheden wanneer je wilt dat je haar goed zit. Als je een afspraakje hebt met die leuke date bijvoorbeeld, je helemaal klaar wilt zijn voor het weekend of gewoon, omdat je er zin in hebt. Het kan allemaal, want centraal gelegen in Zoetermeer zit namelijk dé nieuwe hotspot: The Blow Bar. Omdat de specialisten van The Blow Bar snappen hoe cruciaal een goed kapsel is, staan zij zeven dagen per week klaar om jouw kapsel te perfectioneren.

Complete behandeling

Je hebt de keuze uit een ‘full blowout’, een ‘medium blowout’ of een ‘mini blowout’. Ook kies je de stijl: krul, slag of steil. Verder is het enige wat jij hoeft te doen, je te laten zakken in de kappersstoel. Hoe zo’n complete behandeling (full blowout) eruitziet? Allereerst wordt je haar gewassen en verzorgd. Daarna wordt je haar met ronde borstels in model geföhnd, waarna het gekruld of gestyled worden met een krul- of stijltang. Ter afsluiting kan er voor een extra effect nog getoupeerd worden, en worden er verstevigende of verzachte producten in je haar aangebracht. En daarna ben je helemaal klaar en ga je met prachtig haar op naar je werkafspraak, date of andere gelegenheid.

Goed om te weten

Wil jij ook een blowout? Maak dan een afspraak. Dit kun je gemakkelijk online doen. Er is geen wachtlijst en je kunt dezelfde dag nog terecht.

Meer weten?

Bij The Blow Bar ligt de nadruk op 'American blowouts'. Hierbij wordt je haar gewassen, geföhnd (met borstels) en gestyled. Ga je voor steil, slag of krul? Je roept en wij doen het!

The Blow Bar
Dolomiet 11 | 2719 TK Zoetermeer | 06-26789387 |
info@theblowbar.nl | www.theblowbar.nl
Deel dit artikel