fit worden

In iedere agenda is ruimte om fit te worden!

29 mei 2019
483
483
0

Natuurlijk probeer jij, ondanks je drukke gezinsleven, altijd goed voor jezelf te zorgen door gezond te eten en voldoende te slapen. Maar eerlijk is eerlijk: tijd vrij maken om te sporten is je al heel lang niet gelukt.

Fit worden: wanneer?

Je agenda is zo ingedeeld dat alles er precies in past: tijd met je partner en kinderen, een etentje met vriendinnen, de sportwedstrijden van je kinderen én de vrijdagmiddagborrel op je werk. Daarna is er tijd om even heerlijk bij te komen van je drukke week. Waar vind je dan nog ruimte in je schema om meerdere malen per week een uur naar de sportschool te gaan voor die flinke en hoognodige work-out?

Intensieve krachttraining

Het lijkt soms een onmogelijke opgave om tijd te vinden om te gaan sporten, maar wist je dat je maar 20 minuten per week hoeft te trainen om het beste resultaat te behalen? Door in een gekoelde studio een korte intensieve krachttraining te doen door middel van slow-motion bewegingen is de trainingssessie erg effectief. Door op deze manier te sporten ga je niet transpireren en hoef je dus geen grote sporttas met extra kleding mee te zeulen want omkleden is niet nodig. Hierdoor kun je de training op ieder moment van de dag inplannen. Direct na je werk bijvoorbeeld, of snel tussen twee afspraken door.

Concentreren op inspanning

Bij fit20 Leiden train je 20 minuten per week en altijd met een deskundige personal trainer die precies weet hoe ver jij kunt gaan om het beste resultaat te behalen, of je nu super fit bent, al tijden geen sportschool van binnen hebt gezien of een blessure of klacht hebt waar je rekening mee moet houden. De trainer telt daarnaast mee terwijl je de oefeningen doet zodat je altijd weet hoelang je nog moet volhouden. Tegelijkertijd let de trainer erop dat je veilig traint en geen verkeerde spieren belast of aanspant. Het enige wat jij hoeft te doen is je concentreren op de work-out.

Volledige focus

Behalve je personal trainer zijn alleen andere mensen aanwezig als je er zelf voor kiest om met iemand anders te trainen. Je partner bijvoorbeeld, of een collega. De ruimte is rustig ingedeeld en er is zo min mogelijk afleiding. Wel zo fijn, want op deze manier train je in rust en privacy en kun jij je volledig focussen op de training. Voor je het weet sta je weer buiten en kun jij de kostbare tijd die je bespaart besteden aan andere dingen!

Fit20

Waarom fit20?

  • De work-out duurt slechts 20 minuten per week
  • Gegarandeerd fitter en slanker
  • Altijd sporten met een personal trainer
  • Je transpireert niet of nauwelijks, dus omkleden is niet nodig
  • Iedere week op een vaste tijd sporten
  • Je sport alleen of met z’n tweeën
  • Je traint in privacy en rust
Meer weten?

Bij Fit20 word je fit in máár 20 minuten! Je kunt er doordeweeks alle dagen terecht voor persoonlijke begeleiding tijdens je trainingen.

fit20
Schipholweg 86 | 2316 XD Leiden | 071-2032068 |
leiden@fit20.nl | www.fit20leiden.nl
Deel dit artikel