haarwerk

‘Ik ga de hele middag naar mezelf kijken’

19 december 2018
376
375
0

Natuurlijk weet ik wel dat mannen ook op jongere leeftijd behoorlijk last van haaruitval kunnen krijgen, maar toen ik merkte dat dit mij overkwam, wilde ik me er niet bij neerleggen. Ik wilde 'gewoon' weer een mooie bos haar zoals ik die altijd had gehad. Maar hoe moest ik dat aanpakken

Stefan (35 jaar) uit Groningen

Haarwerk voor mannen

Ik fiets vaak langs Frans Koopal Haarwerken, en wist al dat die zaak vrouwen helpt aan haarwerken. Ik ben er laatst eens naar binnen gegaan en heb gevraagd of ze mij ook konden helpen aan meer haar. Nou, dat konden ze, werd me gezegd, en wel met iets wat Secret Hair Microskin heet. Dat is een haarwerk dat heel dun is en als een soort folie op de hoofdhuid wordt gezet. Op die ‘huid’ zijn de haren gezet, die mijn echte haren aanvullen. Die blijven groeien natuurlijk, en daarom is het nodig dat ik ongeveer elke anderhalve maand terugga naar Frans Koopal om het haarwerk te laten vervangen.

Het is een uitkomst

Vanochtend ben ik voor mijn eerste haarwerk naar de zaak gegaan, en al na een uur had ik weer de haardos die ik gewend was te hebben. Het is echt een uitkomst, en ik kan m’n haar gewoon kammen en stylen, zonder dat het haarwerk van mijn hoofd valt. Ik ben er superblij mee en ga de hele middag naar mezelf kijken in de spiegel, haha’

Een nieuw jaar en nieuw haar!

Tijd om kritisch in de spiegel te kijken. Frans Koopal Haarwerken helpt je met een gratis verzorging van je oude haarwerk, of 50 euro korting voor je oude haarwerk bij de aanschaf van een nieuw haarwerk.

Warm naar de wintersport

Het winterseizoen kan niet zonder een warme muts, pet of fleece buff. We hebben volop keuze. Wil je lekker warm naar de wintersport? Kom dan snel langs, want op is op!

Klanten

Enkele opmerkingen van klanten:

  • Voel me een stuk beter
  • Uitstekend geslaagd met een perfect haarwerk
  • Met een nieuwe coupe en een grote glimlach de deur weer uit
  • Elke keer weer een feest om daar te zijn
  • Ze weten je op je gemak te stellen
Meer weten?

Frans Koopal Haarwerken is al meer dan 50 jaar een begrip in Noord-Nederland. Het bedrijf voorziet klanten die te maken hebben met haaruitval, bijvoorbeeld door eczeem, chemotherapie of alopecia, van een haarwerk.

Frans Koopal Haarwerken
Noorderhaven N.Z. 1 | 9712 VE Groningen | 050-3122722 |
info@franskoopal.nl | www.franskoopal.nl
Deel dit artikel