huidveroudering

Huidveroudering? Nog even niet!

17 augustus 2018
723
722
6

Wat zie jij als je in de spiegel kijkt? Veel vrouwen zijn niet ontevreden over hun huid, maar storen zich wel aan de eerste tekenen van huidveroudering. Die fronsrimpels, kraaienpootjes en lijntjes zie je nog liever niet. Tijd om je huid een oppepper te geven!

Huidveroudering

Helaas kun je niet ontsnappen aan de veroudering van je huid. Er zijn een aantal factoren in je leefstijl, zoals roken, zonlicht, hormonen en voeding, die bijdragen aan het ouder worden van de huid. Je huid wordt nou eenmaal kwetsbaarder met de tijd. Door de steeds mindere aanmaak van collageen en elastine neemt de stevigheid en soepelheid van de huid af en komen er rimpeltjes tevoorschijn.

Mesoguntherapie

Wil je huidveroudering aanpakken bij de kern? Verdiep je dan eens in mesoguntherapie! Deze nieuwe techniek brengt werkzame stoffen dieper in je huid. Waar de meeste huidbehandelingen enkel werkzame stoffen aanbrengen op de opperhuid, werkt mesoguntherapie op de lederhuid. Zo dicht mogelijk bij je kern van je huidprobleem. Deze therapie is toepasbaar bij:

  • huidveroudering (rimpeltjes, lijntjes, doffe huid)
  • huidverslapping
  • rokershuid
  • beschadigde huid
  • acne littekens

De behandeling

‘We hebben mesoguntherapie sinds kort toegevoegd aan de behandelingen bij de salon en met succes!, vertelt Barbara Bruessing van Bruessing Secret of Beauty. Het is een hele goede techniek om huidproblemen aan te pakken. Met een kleine injectiespuit spuiten we vitaminen, mineralen en hyaluronzuur (een verjongende werkstof) in de huid. Dat klinkt misschien een beetje eng, maar dat is het niet! Door de kleine dunne naald is de behandeling pijnloos en is er geen hersteltijd. Wat wil je nog meer?’

Resultaat

‘De resultaten van deze behandeling zijn erg goed. Je ziet een zichtbare verbetering aan de huidstructuur. De huid voelt steviger en elastischer wat resulteert in een frisse, gezonde en heldere teint. Rimpels vervagen en je krijgt een jeugdige en vitale uitstraling.’

The Secret of Beauty

Er zijn meerdere behandelingen die effectief werken tegen huidveroudering, bijvoorbeeld fractional needling. Deze techniek is effectief tegen die storende fijne lijntjes in je gezicht. Door een speciaal druksysteem wordt er actief hyaluronzuur of hoogwaardige werkstoffen met vitamines in de huid ingebracht. Het resultaat? Een jonge elastische huid met een liftend effect. Wil jij je look helemaal afmaken? Kies dan voor de mogelijkheden van permanente make-up op je lippen, wenkbrauwen of ogen.

Voor jou!

Ben je benieuwd geworden naar mesoguntherapie of een andere behandeling tegen huidveroudering? Bij Bruessing Secret of Beauty kun je terecht voor al jouw wensen op het gebied van schoonheid. Barbara helpt je graag om jouw schoonheid extra te benadrukken. ‘Kom eens langs voor een vrijblijvend intakegesprek!’, aldus Barbara.

Meer weten?

Bij Bruessing Secret of Beauty kan je terecht voor permanente make-up, medische pigmentatie, wimper exentions, franctional needling, mesoguntherapie, meso-lift, meso-fill, haaruitval therapie, neuscorrecties en fillers.

Bruessing Secret of Beauty
Atoomweg 63 | 3542 AA Utrecht | 030-8505541 |
info@pmubruessing.nl | www.pmu-bruessing.nl
Deel dit artikel