huidveroudering

Huidveroudering aanpakken met fillers

8 april 2019
840
839
2

Na het koude en gure winterweer is het heerlijk om de voorjaarszon weer op je gezicht te voelen. Diezelfde zon maakt echter ook de nieuwe lijntjes en rimpeltjes in je gezicht ineens pijnlijk duidelijk zichtbaar. Je neuslippenplooi tekent zich steeds scherper af en ook je lippen en wangen beginnen volume te verliezen. Het liefst zou je daar wat aan willen laten doen, maar geprik met naalden zie jij écht niet zitten.

Volumeverlies in je huid

Dat volumeverlies in je gezicht is één van de kenmerken van huidveroudering. Het is een natuurlijk proces wat je niet kunt tegenhouden. Hoe goed je ook voor je huid zorgt. Vet, spier- en botweefsel nemen in volume af en daardoor ontstaat er als het ware meer ruimte onder je huid. Onder invloed van de zwaartekracht gaat je huid steeds meer ‘hangen’ en ontstaan er lijntjes en rimpels.

Volumeboost

Met een filler kun je de plekken waar volumeverlies optreedt weer opvullen. Met de hyaluronpen kan dat nu zelfs zonder naalden! Mooie volle lippen: wie wil dat nu niet? ‘Maar dan wel een natural look en niet de gevreesde ‘duckface”, aldus het team van Nouvelle Cosmétique. Dit team heeft een eigen implantatietechniek ontwikkeld waarbij met uiterste precisie lippen, mondhoekjes, marionettenlijn, neuslippenplooi en wanglijnen mooi opgevuld worden. Onder hoge druk wordt met een zogenaamd ‘silent shot’ het hyaluronzuur onder de huid geperst of gesproeid. Dit gebeurt zo snel, dat de naaldloze behandeling vrijwel pijnloos is. Het grote voordeel is, dat er op deze manier geen naaldsporen worden achtergelaten en je de behandeling dus als het ware gewoon in je lunchpauze kunt doen.

Exclusief

Door het ‘sproei-effect’ wordt het hyaluron heel mooi gelijkmatig in de huid verdeeld, wat een heel natuurlijke look geeft. Want mooi ouder worden mag best! Er wordt gebruikgemaakt van de beste kwaliteit hyaluronzuur, waarmee artsen ook werken en wat CE-gecertificeerd is. De specialistes hebben naast hun opleiding huidspecialist ook een dermatologisch-medische opleiding afgerond. Deze moderne en innovatieve techniek wordt exclusief voor Haarlem en omstreken gebracht door Nouvelle Cosmétique.

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een stofje dat je lichaam zelf aanmaakt en ervoor zorgt dat je huid vochtig, stevig en elastisch is en blijft. Bij het ouder worden, wordt het stofje steeds minder aangemaakt, waardoor je huid slapper wordt. Door van buitenaf hyaluronzuur de huid in te sluizen, krijgt je huid een verjongende boost.

Meer weten?

Bij Nouvelle Cosmétique ben je aan het juiste adres voor verschillende schoonheidsbehandelingen op het gebied van huid, haar en lichaamsverzorging.

Nouvelle Cosmétique
Verspronckweg 297 | 2023 BK Haarlem | 023-5252504 |
info@nouvellecosmetique.nl | www.nouvellecosmetique.nl
Deel dit artikel