huidproblemen

Huidproblemen? Er is wat aan te doen!

7 februari 2019
406
405
8

We zijn niet allemaal gezegend met een perfecte huid. Je kunt bijvoorbeeld last hebben van een bepaald huidprobleem, of er is iets in of aan je huid waar je graag vanaf wilt. Een huidtherapeutische behandeling biedt de oplossing! Welke behandelingen zijn mogelijk?

Acne

Acne wordt veroorzaakt door een verstopping van de openingen van de haarzakjes. Acne doet jouw uiterlijk vaak geen goed. De genezing van actieve acne gaat niet van de ene dag op de andere dag, maar met een behandelplan op maat kan de acne aangepakt worden. Tussen de behandelingen door zul je jouw huid goed moeten verzorgen. Is de actieve acne verholpen, dan kun je kiezen voor een behandeling van de acnelittekens. Dit wordt gedaan met een chemische peeling of de fractional laser.

Littekens

Een litteken kan jeuk of pijn veroorzaken. Dit komt door een slechte doorbloeding, een ophoping van collageen of een vochtophoping. In ernstige gevallen ontstaat er een bewegingsbeperking. Heb je last van een van deze klachten of treedt er verkleuring of verharding op? Dan kunnen medische camouflage, chemische peelingen (bij acnelittekens), littekenmassage, lymfetape of fractionele laserbehandeling helpen.

Oedeem

Lymfoedeem, lipoedeem en veneus oedeem kunnen aangepakt worden op verschillende manieren. Denk hierbij aan manuele lymfedrainage, lymftaping, ambulante compressietherapie, de Lymfapress en therapeutisch elastische kousen. Afhankelijk van het soort oedeem en het stadium, kan de klacht aanzienlijk verlicht worden of zelfs verdwijnen.

Ongewenste haargroei

Haar op plekken waar je dat liever niet hebt wordt ook wel ‘hypertrichose’ of ‘hirsutisme’ genoemd. Het kan aangeboren zijn, maar het kan ook later in je leven ontstaan. Huidtherapie Keuning biedt diverse erkende ontharingsbehandelingen, waarbij een permanente afname van 80% haalbaar is. De praktijk gebruikt hiervoor elektrische epilatie, IPL en laser.

Huidproblemen

Heb je last van steelwratjes, ouderdomswratten, gerstekorrel of een spinnetje in de huid? Na een specialistische behandeling, die verschilt per klacht, ziet jouw huid er weer een stuk beter uit. De resultaten zijn in dit geval al snel zichtbaar!

Over Praktijk voor huidtherapie Keuning

Ben je geïnteresseerd in een behandeling? Je kunt bij Praktijk voor huidtherapie Keuning terecht voor gekwalificeerde huidtherapeutische zorg. De praktijk is gecertificeerd door de Stichting Erkenningsregeling Medische Hulpmiddelen (SEMH), lid van de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten (NVH), geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en actief in bij- en nascholing om de professionaliteit en kwaliteit hoog te houden.

Meer weten?

Bij Praktijk voor huidtherapie Keuning ben je bij het juiste adres voor het behandelen van je huidproblemen. Denk hierbij aan huidtherapie voor oedeem, acné, littekenbehandeling, ontharing, laserbehandeling, camouflage, peelingen en oedeemtherapie.

Praktijk voor huidtherapie Keuning
Van Swietenplein 1 | 9728 NT Groningen | 050-3124843 |
praktijk@huidtherapie-keuning.nl | www.huidtherapie-keuning.nl
Deel dit artikel