Holistisch herstel voor body, mind en soul

31 augustus 2018
537
536
0

Alles in je leven verandert wanneer je de diagnose van een ernstige ziekte zoals kanker krijgt. Je komt terecht in de 'medische molen' waarin weinig ruimte is voor emoties en het verwerken van de schok. Het voelt alsof je de controle over je lichaam en toekomst verliest, en je raakt in een 'overlevingsmode'. Alles moet verwerkt worden, een plek krijgen en dat kan een behoorlijke uitdaging zijn waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken.

Spirtuele welzijn

Voor een optimaal herstel is het belangrijk dat je lichaam, geest én ziel worden verzorgd. De medische behandelingen hebben het doel om de ziekte in je lijf te bestrijden, maar vaak vergeten we ons emotionele en spirituele welzijn en balans die naar vitaliteit leidt.

Diep Herstel

Het speciale een-op-eenprogramma Diep Herstel bij Sattwanu legt juist wél aandacht op je emotionele en spirituele welzijn. Zo kun jij gedurende het behandeltraject en in die tijd erna meer energie, balans, diepe rust, acceptatie en vertrouwen ervaren, wat het herstel op een natuurlijke manier stimuleert. Door het Diep Herstel-programma kom je meer in emotioneel en spiritueel in balans, waardoor je ook minder last ervaart van negatieve gedachten, mentale en fysieke stress, piekeren en angst.

Herstellen

Wat kun je ervaren met Diep Herstel?

  • Meer energie
  • Meer vitaliteit
  • Een betere nachtrust
  • Meer levenslust en positievere gedachten
  • Meer zelfvertrouwen
  • Minder angst (voor de toekomst, het onbekende, de pijn en het lijden)
  • Minder stress- en piekergedachtes

Emotionele leegte

Satu Karjalainen-Klaver van Sattwanu: ‘Al langer dan 20 jaar zorg ik als specialist-verpleegkundige voor oncologiepatiënten. Na de medische behandelingen is er vaak een gevoel van emotionele leegte en behoefte om voor jezelf te luisteren en zorgen. In mijn werk zie ik veel pijn, angst en verdriet. Dat houdt mij met beide benen op de grond. Genieten van het leven in het ‘nu’ is daarom het belangrijkste doel in mijn leven. Dit breng ik over op anderen in mijn Diep Herstel-programma.’

Balans

‘In het programma combineer ik mijn ervaringen in medische oncologie met de Brainspotting traumarelease-methode en meditatietechnieken. Naast mijn BIG-registratie ben ik een gecertificeerd Brainspotting therapeut, meditatieleraar en natuurgeneeskundig therapeut. Ik behandel mijn cliënten met zachtheid en liefde en help hen om weer balans, vreugde en vitaliteit in het leven te ervaren. Samen met Cancer Care Center in Amsterdam organiseer ik ook meditatiecursussen en workshops voor groepen waar iedereen welkom is.’

Wist je dat…

‘Sattwanu’ een mooie betekenis heeft? ‘Sattwa’ betekent ‘puurheid’, ‘harmonie’, ‘vreugde’ en ‘balans’ in het Sanskriet en ‘Nu’ staat voor het hier en het heden.

Meer weten?

Bij Sattwanu Healing & Mediation ben je aan het juiste adres voor meditatie, brainspotting, diep herstel-oncologische nazorg en energy healing.

Sattwanu Healing & Meditation
Bankastraat 3F | 1094 CZ Amsterdam | |
info@sattwanu.nl | www.sattwanu.nl
Deel dit artikel