trillingen

Het effect van trillingen op ons welzijn

5 maart 2020
382
382
3

Trillingen hebben een grotere invloed op ons welzijn dan je misschien denkt. Dat komt omdat wij, in essentie, ook bestaan uit trillingen. Het lichaam maakt deel uit van een netwerk van energie, en deze energie kun je meten in frequenties en vibraties. Elke cel is verbonden met dit netwerk en heeft zijn eigen trillende energie. Dagelijks komen we in contact met verschillende energietrillingen. Dit zit in alles: bijvoorbeeld de mensen om ons heen of de klanken die we waarnemen. Maar wat doet dit precies met ons?

Goede vibraties

The Beach Boys zongen er al over: goede vibraties. Energie kun je namelijk onderverdelen in twee categorieën: positieve trillingen en negatieve trillingen. Op deze manier kun je ook je emoties opmeten. Als we vrolijk of verliefd zijn, dan bestaat ons energieveld uit snelle vibraties met een hoge frequentie. Zit je minder goed in je vel, dan is er sprake van een verstoring in de energie, met lage trillingen als gevolg.

Gezondheidsproblemen

Trillingen zijn een doordringende sensatie: je voelt ze door je hele lichaam. Misschien heb je weleens last gehad van trillingen door een langsrijdende trein, het werken met machines, de startende motor van een auto in de parkeergarage onder je, of lichte aardschokken. Zulke lage trillingen kunnen een onaangenaam, zwaar gevoel geven. Wanneer je er langdurig aan blootgesteld wordt, kan het zelfs voor allerlei gezondheidsproblemen zorgen.

Energie-uitwisseling

We wisselen ook constant energie uit met elkaar. Elk persoon heeft een eigen trillingsfrequentie en die energie slaan we op. Je kunt je door de stemming van anderen weer opgeladen voelen, maar het kan je ook emotioneel uitputten. Daarnaast trekken we mensen met een soortgelijk energieniveau aan. Als je positief bent ingesteld, zul je je sneller omringen met positieve mensen. Zit je vast in een negatieve mindset? De kans is dan groot dat je dit onbewust in stand houdt met negatieve energie om je heen.

Balans terugvinden

Positieve trillingen zijn dus belangrijk voor ons welzijn, zowel fysiek als mentaal. Wanneer je je bevindt in een laag trillingsveld, dan kun je door middel van hoge trillingen als het ware weer ‘opgetild’ worden. Denk bijvoorbeeld aan geluidsvibraties. Je merkt dat je je een stuk beter voelt nadat je luistert naar muziek die positiviteit oproept. Opgewekte, hoge klanken geven je stemming een boost. Door hoge geluidsvibraties in te zetten, kun je de balans in jezelf weer terugvinden. De blokkades in je lichaam worden opgeheven, de energie wordt hersteld en de ademhaling, hartslag en hersenen worden weer in harmonie gebracht. Zo komen je gedachten en gevoelens weer in verbinding te staan.

Over Native Sounds

Hay Tissen is als sjamaan gespecialiseerd in de helende werking van trillingsfrequenties. Hij maakt hierbij gebruik van native sounds in de vorm van klankschalen, klankbed en gong. Bij zijn Klankmeditatiecentrum Native Sounds kun je onder meer terecht voor een trillingsmassage. De trillingen die je ervaart nemen de onrust in je lijf weg, waarvoor je weer nieuwe energie terugkrijgt. Ook kunnen diepliggende problemen onder trance aangepakt worden met hypnotrilling. Ben je benieuwd hoe trillingen jouw welzijn kunnen verbeteren? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten?

Het klankmeditatiecentrum Native Sounds van Hay Tissen is een klankmeditatiecentrum dat zich richt op het sjamanisme. Afhankelijk van het soort klacht past Hay diverse sjamanistische of Tibetaanse behandelingen toe. Kom en laat je meevoeren in de droom. Word één met de klank!

Klankmeditatiecentrum Native Sounds
Oude Kerkstraat 3 | 5861 BM Wanssum | 06-23432766 |
info@haytissen.nl | www.haytissen.nl
Deel dit artikel