huid

Het beautyplan voor een prachtige huid!

5 december 2018
358
357
1

Nu het buiten kouder wordt en de zon zich minder laat zien, vallen de onzuiverheden in je gezicht jou een stuk meer op. Je hebt bijvoorbeeld last van bepaalde oneffenheden, rode plekjes, rimpels of lijntjes. Maar jouw wens om een egale, mooie, stralende huid is natuurlijk niet seizoensgebonden. Jij wilt op élk moment van het jaar een prachtige huid!

Investeren in je huid

Gelukkig kun je een aantal stappen zetten om deze te bereiken. Het is namelijk écht zo: een mooie huid krijg je niet zomaar. Net zoals je een fantastisch lichaam krijgt door structureel aan de gewichten te hangen en te bewegen, vraagt je huid ook om een investering. Waarschijnlijk heb jij al een eigen beautyroutine, en smeer je al met allerlei crèmes om jezelf zacht en glad te maken. Hartstikke goed, maar om je huid echt een gezondheidsboost te geven is er méér nodig. Hiervoor ben je bij huidspecialist Louiza Andichi op de juiste plek!

HydraFacial

Louiza vertelt: ‘Zéker als je een probleemhuid hebt, is de HydraFacial voor jou de perfecte behandeling. Deze behandeling is uniek in Nederland, maar in Amerika superhot, ook bij wereldsterren. Deze ‘rode-loperbehandeling’ kun je zien als een zachte scrub en ontspannende peeling. Met de speciale behandelkop die vacuüm zuigt, worden je poriën vrijgemaakt van onzuiverheden. Je huid wordt intens gevoed met vochtinbrengende middelen die hydrateren. De HydraFacial is niet alleen erg effectief voor het verbeteren van de gezondheid van je huid. Het oppervlak wordt ten slotte verzadigd met antioxidanten en peptiden om het resultaat te maximaliseren.

Elastisch en stevig

De behandeling heeft nog veel meer voordelen! Door de hyaluronzuur die tot diep in de huid doordringt, worden je fijne rimpeltjes en lijntjes opgevuld. Ook wordt je huid gestimuleerd tot het aanmaken van nieuw collageen en elastine, waardoor het weer elastisch en stevig wordt. Ook pigmentvlekken, onzuiverheden, verstoppingen en ontstekingen worden door de peeling aanzienlijk minder. Deze mooie resultaten zijn al na één behandeling te zien, en zijn bij meerdere behandelingen blijvend.’

Bevries je rimpels en lijntjes

Jij wil graag van je rimpels af en weer een strakkere huid. Maar onder het mes, iets met naalden of een operatie? Nee, dat liever niet! De Venus Freeze biedt uitkomst. Hoewel de naam anders doet vermoeden, kun je behandelingen met dit apparaat qua warmte vergelijken met een hotstone-massage. De warmte wordt opgewekt door een combinatie van Radio Frequentie en Magnetische Pulsen. Door de temperatuur van je huid te verhogen, gaat de productie van collageen omhoog. En door de Radio Frequentie worden er nieuwe fabriekjes van collageen aangemaakt (fibroblasten), waardoor je niet alleen op korte termijn direct verschil merkt, maar dit voor de langere termijn ook vasthoudt.

Body-shaping

De Venus Freeze zorgt ook voor body-shaping: alle lichaamsdelen kunnen strakker worden gemaakt. Klinkt goed, toch? Nog mooier is dat zelfs de meest moeilijke en pijnlijke plekken van het lichaam meet dit apparaat pijnloos behandeld worden. Denk aan: je gezicht, hals, bovenarmen, buik, taille, billen, hals en decolleté. Ook goed om te weten is dat de behandelingen veilig en geschikt zijn voor alle huidtypen en huidskleuren zonder after-effect.

Observ

Salon Cleopatra maakt gebruik van de Observ. Met dit huidanalyseapparaat wordt jouw huid beoordeeld. Zo weet je snel welke behandelingen voor jou geschikt zijn.

Meer weten?

Cleopatra is een allround salon met een breed scala aan specialisaties: manicure, pedicure, wenkbrauwstyling met draad, permanente make-up, massages en bruidsvisagie. Ook heeft Cleopatra een uitgebreide kapsalon die werkt met producten van onder andere Redken. Cleopatra is aangesloten bij de ANBOS, waardoor verschillende behandelingen deels vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering.

Salon Cleopatra
Deel dit artikel