HIFU

Help je huid een handje met HIFU

5 december 2018
545
545
1

Mooi oud worden. Net als bij anderen vrouwen is dit ook jouw doel. Hiervoor tref je al de goede maatregelen. Je sport, drinkt veel water en eet gezond. Ook verzorg je je gezicht met lekkere crèmes en op zijn tijd een maskertje en een scrub. Maar hóé goed je je huid ook verzorgt, het is helaas niet te voorkomen dat de eerste rimpeltjes en lijntjes in gezicht te zien zijn, je kaaklijn minder strak wordt en je huid haar stevigheid en volume verliest. Wat nu?

HIFU

Het verouderingsproces is helaas niet tegen te gaan, maar met de juiste methoden kun je dit proces wél vertragen en je huid een handje helpen, waardoor je weer een frissere uitstraling krijgt.
Huidverjongingsbehandelingen worden bij Huid & Laser Utrecht uitgevoerd met verschillende behandeltechnieken, zoals HIFU en verschillende fractionale lasers. De kliniek beschikt over drie verschillende fractionale lasers, zodat een behandelplan op maat gemaakt kan worden.

Verstrakken van de huid

HIFU (HIGH Intensity Focused Ultrasound) wordt gebruikt voor het verstrakken van de huid, zoals de kaaklijn en onder de ogen. Het wordt ook wel de ‘gouden standaard’ onder de huidliftingmethoden genoemd. Bij deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van de kracht van ultrasound, waardoor de aanmaak van collageen gestimuleerd wordt. Het is een niet-chirurgische methode, waarbij het huidoppervlak onbeschadigd blijft. Met uiterste precisie wordt, op de juiste diepte, met de juiste temperatuur en in de juiste hoeveelheid, ultrasound afgegeven.

Verbeteren van de huidstructuur

Fractional lasers zorgen voor een algehele huidverbetering. De laser zorgt voor een fijnere huidstructuur, het verfijnen van fijne lijntjes en een egale kleur. Het apparaat met de nieuwste techniek is de Youlaser. Hierbij wordt de fractional CO2-laser gecombineerd met de Erbium-glass laser. Het werkt sneller en geeft meer resultaat.

Bewezen effectief

Huid & Laser Utrecht is een huidtherapeutische kliniek die gespecialiseerd in laserbehandelingen op maat. De effectiviteit van de behandelingen is wetenschappelijk bewezen. Je kunt bij de kliniek rekenen op eerlijke voorlichting en deskundigheid. Consulten bij Huid & Laser Utrecht zijn altijd gratis en vrijblijvend.

‘Mijn huid is echt heel mooi geworden’

Marijke (49) uit Nieuwegein: ‘Via een vriendin ben ik bij Huid & Laser Utrecht terechtgekomen. De laatste tijd vond ik haar er goed uitzien. Toen ik haar hiernaar vroeg, vertelde ze me dat ze een aantal behandelingen heeft gehad met de fractional laser. Deze heb ik nu ook gedaan en mijn huid is echt heel erg mooi geworden: veel gladder en fijner van structuur.’

Meer weten?

Bij Huid & Laser Utrecht kan je terecht voor laserontharen, acnetherapie, pigmentbehandeling, huidverjonging Fractional Laser en peeling.

Huid & Laser Utrecht
Herculesplein 271 | 3584 AA Utrecht | 030-7510269 |
info@huid-en-laser-utrecht.nl | www.huid-en-laser-utrecht.nl
Deel dit artikel