Heerlijke nachtkleding waarin je je kan ontspannen

6 november 2018
393
392
0

In het najaar genieten we van gezellige, knusse avonden. Na een dag hard werken lekker op de bank ontspannen met de kaarsjes aan en een kop thee in je handen. We trekken dan vaak een 'kloffie' of een huispak aan dat vooral comfortabel zit. Maar waarom zouden we 's avonds en 's nachts ophouden met er mooi uitzien? Het dragen van mooie nachtmode, zowel op de bank als in bed, geeft net die extra vrouwelijkheid.

Comfortabel ontspannen in mooie nachtkleding

De huispakken en nachtkleding van het Vlaamse merk Pluto zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van de beste materialen. Neem nou de Quin & Quisa of de Quinte & Qianne: prachtige nachtkleding in lichte kleuren met verticale strepen, nieuw in de collectie. Kleren die heerlijk aanvoelen en waarin je lekker ’s avonds kunt ontspannen.

Heerlijk zittende loungewear

De lijn ‘Solo Per Me’ van het Nederlandse merk Ringella is nieuw dit najaar, en bestaat uit heerlijk zittende loungewear. De lijn bestaat uit allerlei items als broeken, vesten, pullovers en shirts. Je kunt alles combineren naar je eigen smaak. De kleuren variëren van beige tot grijs en wit, en de kleding kan prima gecombineerd worden met bovenkleding.

Sinds 1955

Lisette van Ravels: ‘Ik ben de eigenaresse van Palais Lingerie, een lingeriezaak die al sinds 1955 bestaat. Nadat de eerste eigenaresse de zaak had overgedragen aan mijn moeder, ben ik alweer bijna 30 jaar werkzaam in deze boetiek. Ondertussen ben ik 51 jaar en ik heb in al die jaren verschillende vakopleidingen gevolgd, waardoor ik mezelf lingeriestyliste én mammacare-adviseuse mag noemen!’

Meer weten?

Bij Palais Lingerie ben je aan het juiste adres voor lingerie, nachtmode en badmode. De zaak in Breda biedt lingerie die perfect past bij je lichaam, persoonlijkheid, smaak en levensstijl aan.

Palais Lingerie
Veemarktstraat 34 | 4811 ZG Breda | 076-5216256 |
info@palaislingerie.nl | www.palaislingerie.nl
Deel dit artikel