wax

Heerlijk haarvrij met Lycon wax!

18 oktober 2019
377
376
0

Met dit koudere weer is ons lichaam verhuld in warme kleding, maar dat wil niet zeggen dat je geen mooie, gladde huid meer wilt. Misschien ga jij dit seizoen nog wel een keer naar de zon, of wil je je lekker verzorgd voelen. Maar dat steeds terugkerende ritueel met je scheermes, apparaat en scheerschuim begint je zo langzamerhand wel tegen te staan. Niet alleen vergeet je wel eens een hele strook haar mee te nemen, ook levert de methode rode bultjes en stoppeltjes op. Gelukkig is er een alternatief!

Symbool van sensualiteit en schoonheid

Het hebben van een gladde huid is voor de vrouw al vele jaren een symbool van sensualiteit en schoonheid. Dat is ook de reden dat ontharen al lang een vast onderdeel is in de persoonlijke verzorging en hygiëne van de vrouw. De oudste en meest effectieve vorm van ontharen is waxen. Waxen is het verwijderen van haren met een kleverige substantie. De wax wordt op een aangename warmte aangebracht op je huid. Vervolgens koelt de wax af en vormt deze zich om de haartjes heen. Daarna trekt de vakkundige waxspecialiste de wax eraf en worden alle haartjes meegenomen. Zo ben je gedurende lange tijd haarvrij!

Moeder der professionele waxen

Lycon Precision waxing is de ‘moeder’ der professionele waxen. Deze nieuwe manier van ontharen is vrijwel pijnloos en zorgt voor een gladde en perfecte huid. Het mooie is dat er al gewaxt kan worden bij haartjes van slechts twee millimeter lang. Dat betekent dat je tussen waxbeurten niet lang hoeft te wachten tot de haren weer zijn aangegroeid. Omdat de methode zacht is voor de huid, is het geschikt voor verschillende plekken op het lichaam.

Te behandelen gebieden

De schoonheidsspecialiste van Beauty Masters treatment store werkt ook met Lycon Precision wax. Ze vertelt: ‘Het is mogelijk om te werken aan één specifiek lichaamsdeel, zoals je benen. Maar ook kunnen we meerdere gebieden behandelen.’ De plekken die behandeld kunnen worden zijn:

  • bovenlip
  • kin
  • wangen
  • oksels
  • armen
  • bikinilijn
  • onderbenen
  • het totale beengebied
  • rug

Tips!

Er is een aantal tips waar je om kan denken bij waxen. Waxen is een methode waarbij je haar zo’n drie tot vijf weken wegblijft. Hoe vaker je de behandeling herhaalt, hoe gemakkelijker het wordt. De nieuwe haartjes zijn dun en zacht en komen steeds minder terug. Tijdens de behandeling worden ook dode huidcellen meegenomen. Dit maakt de huid zacht en glad. Door je huid te scrubben vanaf een week na de behandeling blijft deze ook zacht, én voorkom je ingroeiende haartjes.

Meer weten?

Wil jij meer weten over ontharen of andere lichaamsverzorging? Dan ben je bij Beauty Masters treatment store Eindhoven aan het goede adres! Als je er naar binnen stapt, proef je meteen de gezellige en ontspannen sfeer. Wij kunnen je bij álles op het gebied van (natuurlijke) schoonheid helpen en adviseren. Wat dacht je bijvoorbeeld van huidverbetering met de producten van Dermalogica, (Misencil) wimperextensions of een heerlijke spa-pedicure of manicure? Onze vriendelijke collega’s denken graag met je mee, en verzorgen je graag tot in de puntjes. Kom je ook eens langs? Er staat al een vers kopje koffie, thee of een glaasje prosecco met iets lekkers voor je klaar!’

Meer weten?

Beauty Masters treatment store Eindhoven is een nagelstudio en schoonheidssalon. Je kunt er terecht voor manicure, pedicure, schoonheidsbehandelingen, make-up, wimperextensions, waxbehandelingen, massages en workshops. De producten die bij de behandelingen horen, zijn daar ook te koop, zoals Dermalogica, OPI, Pupa Milano, Janzen en Mark Inbane.

Beauty Masters treatment store
Klein Tongelrepad 9 | 5613 KL Eindhoven | 040-2693134 |
info@beautymasters.nl | www.beautymasters.nl
Deel dit artikel