haarverzorging

Haarverzorging voor elk kapsel!

9 mei 2019
341
340
0

Voor je haar wil je het allerbeste, want jouw kapsel, dat ben jij! Ten dele in ieder geval. Je haar bepaalt namelijk voor een groot deel hoe je eruitziet, wat voor indruk je maakt en wat je uitstraalt. Iedereen kent wel het gevoel dat je krijgt wanneer je weer met een mooi kapsel bij de kapsalon wegloopt: je voelt je gelijk een stuk beter. Een goede coupe die bij jou past: dat maakt wie jij bent.

Haarverzorging

Maar bijna niemand heeft tijd om dagelijks bij de kapper aan te kloppen. Gelukkig zijn er veel dingen die je zelf kunt doen qua haarverzorging. Zeker nu de zomer om de hoek komt kijken. Je haar heeft wat extra liefde nodig!

Zomerhaar

Als jij gek op de zomer bent, heb je waarschijnlijk wel eens gemerkt dat jouw haar er minder dol op is. De kapsels van de waterratten onder ons krijgen het door chloor bijvoorbeeld flink te verduren. Zorg dus voordat je een zwembad induikt, dat je je haar hebt natgemaakt met kraanwater. Op deze manier absorbeert je haar niet zoveel chloor. Daarnaast is het slim om je haar tegen de hitte te beschermen als je weet dat je veel in de zon zult zijn. Je hebt speciale sprays voor het haar met een factor (SPF) die jouw bos haar beschermt. Tot slot, door het haar naar achteren te kammen of een hoed te dragen, voorkom je dat je hoofdhuid verbrandt. Fijn voor jou én je haar.

Gekleurd haar

Ook hebben we tips voor de dames met een mooie gekleurde coupe! Als jij een prachtige kleur in je haar hebt laten zitten, wil je daar zo lang mogelijk van genieten. Tijdens het verven raakt je haar beschadigd en is verzorging dus heel belangrijk. Een Olaplex-behandeling herstelt de gebroken verbindingen van het haar. Het biedt daarmee een oplossing voor iedereen die het haar kleurt en beschadigd haar heeft. Olaplex brengt het haar in één behandeling (tijdens het verven of als losse behandeling) weer terug in originele, gezonde staat. Je ziet en voelt direct het resultaat: sterk, veerkrachtig en glanzend haar!

Verlengd haar

Heb jij besloten extensions te laten zetten? Dan heb je vast een prachtige, volle bos haar! Maar ook je extensions hebben haarverzorging nodig om lang mooi te blijven. Was je haar ten eerste niet vaker dan om de 2 of 3 dagen met lauwwarm water. Let erop dat je je haar niet te hard scrubt als je shampoo en conditioner gebruikt! Zo voorkom je namelijk klitten en matten. Goed en snel drogen na het wassen is essentieel, vóóral bij de aanzet. Gebruik je een föhn, bescherm je lokken dan altijd eerst met een hittebestendige spray. Probeer daarnaast je lokken niet te ruw te behandelen met een borstel. Let erop dat je voorzichtig vanuit de punten naar boven borstelt met een speciale borstel voor hairextensions, minstens 2 keer per dag. Houd hierbij de extensions aan de bovenkant vast, zodat je niet te hard aan de bondjes trekt.

Persoonlijk advies!

Weet je echt niet wat jij het beste kunt doen voor jouw haar? Dan kun je wel wat advies gebruiken. Maar ook wanneer je toe bent aan iets nieuws en niet precies weet wat goed bij jou past, is het fijn als iemand je helpt. Wij, de haarspecialisten van Xpressive Kappers, weten welke kleuren en modellen goed bij jouw gezichtsvorm en huidskleur passen. We hebben kennis en deskundigheid op het gebied van haartrends, haarverzorging en haarstyling en kunnen jou dus een goed advies geven. Samen komen we tot het kapsel dat helemaal ‘jij’ is! Of je nou gaat voor een nieuw kleurtje, een fris, nieuw model in je haar of een speciale haarverzorgingsbehandeling: je gaat met een prachtig nieuw kapsel weer naar buiten!

Meer weten?

Bij Xpressive Kappers ontdek je welk kapsel bij jou past! De experts adviseren je graag op het gebied van styling en visagie. Daarnaast ben je bij de kapsalon aan het juiste adres voor knippen, wassen en föhnen tot permanent, volumebehandeling en kleuring.

Xpressive Kappers
Moleneind 189 | 9203 ZZ Drachten | 0512-520544 |
| www.xpressivekappers.nl
Deel dit artikel